Maak kans op een huisparfum van Abel Odor en Tanqueray
©

Maak kans op een huisparfum van Abel Odor en Tanqueray

Leestijd: 1 min

Het Amsterdamse parfumlabel Abel Odor en het ginmerk Tanqueray slaan de handen in elkaar en stellen samen een uniek en 100% natuurlijk huisparfum met de geur van gin voor. Een combinatie van perfect gebalanceerde botanicals in één diffuser. Voortaan geniet je niet enkel in je glas van de rijke smaak van je favoriete gin, maar voeg je het op een subtiele manier toe aan je interieur. Doe nu mee aan onze wedstrijd en wie weet sleep jij een van de vijf Limited Edition parfum-diffusers in de wacht.

 

De Elevating Room Scent diffuser combineert de vier unieke en iconische botanicals van Tanqueray’s London Dry Gin, op een rijke cederhouten ondertoon en is gemaakt van een biotech, alcoholvrije basis. De jeneverbes, geteeld in de dichte bosgebieden van India, is het hoofdingrediënt in de geur. Met een houtachtige, balsamico noot, vormt dit een levendige basis die de onmiskenbare knipoog naar Tanqueray gin oplevert. Koriander geeft een kruidig aspect aan de geurcompositie, waar de engelwortel een aards en bloemig effect met zich meebrengt. Een subtiele hint van zoethout geeft diepte aan het geurprofiel.

Doe mee aan de wedstrijd en win één van de vijf Limited Edition parfum-diffusers van Abel Odor, exclusief ontwikkeld voor Tanqueray Gin, door meesterparfumeur Isaac Sinclair.

De reed diffuser van Abel Odor en Tanqueray is exclusief verkrijgbaar via www.abelodor.com

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Abel Odor.

abelodor.com

Lees ook :

Mercury Mysteries, of waarom Queen-frontman Freddie Mercury ook na 30 jaar nog onsterfelijk is

Deze 7 droomparadijzen bewijzen dat luxe en duurzaamheid hand in hand gaan

6 tips voor een geslaagde feestversiering

Commercieel team De artikels van >