Logeer lokaal: boek je weekendje weg nu rechtstreeks bij de hotelier
© Marie Claire x VisitKH

Logeer lokaal: boek je weekendje weg nu rechtstreeks bij de hotelier

Leestijd: 1 min

Zin in een weekendje, weekje of nog langer uitblazen aan de Belgische kust? Knokke-Heist blijft ook deze zomer de badstad bij uitstek voor een onvergetelijke staycation.

Verblijven in stijl

Naast de vele boetieks en eetgelegenheden, barst Knokke van de stijlvolle hotels. De hoteliers ontvangen je deze zomer alvast met open armen. Je boekt je verblijf in ‘het Biarritz van het noorden’ vanaf nu aan de meest voordelige prijs, eenvoudig bij het hotel zelf via de website visitkh.be. Dit online platform vereenvoudigt je boeking aanzienlijk: je communiceert en reserveert rechtstreeks bij het hotel, zonder dat er tussenpersonen of partners aan te pas komen. Het resultaat? Je boekt niet alleen goedkoper maar geniet ook van een uitstekende service tijdens je verblijf. Want zonder onnodige tussenschakels, kunnen je specifieke vragen veel sneller beantwoord worden. Een babybedje of een kamer met uitzicht op zee? De hoteliers maken spoedig werk van je wensen. Jij hoeft enkel nog je strandstoel te reserveren. Bovendien geef je de lokale economie een extra duwtje in de rug door niet via online giganten te reserveren, maar Belgisch te boeken, via een platform van eigen bodem.

Marie Claire x VisitKH

Marie Claire x VisitKH

Extra voordelen

Visit Knokke-Heist werd opgericht door de hoteliers van Knokke-Heist, met als doel hun gasten extra in de watten te leggen. Daarom krijg je, wanneer je via visitkh.be reserveert, bovenop je boeking een echte vip-gids cadeau. Een voordelenboekje waarmee je tal van extra’s en kortingen krijgt bij handelaars, restaurants en andere recreatiegelegenheden in Knokke-Heist.

Op de website vind je ook een lijst van hotspots, niet-te-missen adresjes en een overzicht van de verschillende evenementen die plaatsvinden in de badstad. Zo ben je steeds op de hoogte van wat er doorgaat, en wat niet. Benieuwd naar een bepaalde activiteit? Bezoek dan ook de leuke blog “Approved by VKH”, waar een vliegende reporter allerlei evenementen en ervaringen uittest.

Marie Claire x VisitKH

Marie Claire x VisitKH

Conclusie: deze zomer wordt Knokke-Heist meer dan ooit the place to be. Een wandeltochtje door het Zoute. Flaneren op de dijk (met of zonder ijsje). De dag afsluiten met een heerlijk diner op een gezellig terras met zicht op zee. En uiteraard uitrusten in een prachtig hotel.

Tot deze zomer?

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met VisitKH
visitkh.be

Lees ook
5 tips voor de ultieme staycation in België
Martini doet met deze mocktails mee aan de verantwoordelijke cocktail trend
Demain, het online kunstplatform voor de kunst van morgen

Commercieel team De artikels van >