Crush of the day: H&M Studio lanceert eerste beachwear collectie
© Pers

Crush of the day: H&M Studio lanceert eerste beachwear collectie

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

H&M Studio komt deze zomer voor de eerste keer met een beachwear collectie, en wat voor een. Straal deze zomer in de leukste en meest kleurrijke prints van het jaar. Ontdek de volledige collectie hier.

/

Prints, prints en nog eens prints

Geïnspireerde op het landschap en de surf cultuur van het prachtige Zweedse eiland Gotland, bestaat de collectie uit een prachtig kleurenpalet. Volgens print ontwerpster Moa Bartling leeft iedereen hier volgens een zorgeloze vibe omgeven door levendige kleuren. En dat zien we duidelijk terug in de beachwear collectie.

Moa Bartling is een Zweedse illustrator, patroon ontwerpster en een echte creatieveling. Haar passie voor  textiel zit letterlijk in haar bloed. Bartling’s grootvader was namelijk al een textielwever. Vervolgens leerde haar ouders elkaar kennen op de kunstacademie. Met andere woorden, Bartling was geboren om deze kleurrijke collectie te ontwerpen.

/

Shop de collectie

Verwacht je aan luchtige silhouetten waarin je tot na zonsondergang op het strand wil vertoeven. Shop de collectie vanaf 7 mei online op hm.com. Maar wees snel, de H&M Studio collecties verkopen razendsnel uit.

Lees meer Marie Claire op: Wat is het eerste dat jij zal doen na de quarantaine?, Dit zijn de Game Changers van maart volgens Emma Gelaude en S.O.S uitgroei: mijn kapper en nagelsalon zijn toe, wat nu?.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beachwear, H&M, H&M Studio, Ss2020.