Editor’s Pick: de Knokke-tas van Louis Vuitton
© Ethan James

Editor’s Pick: de Knokke-tas van Louis Vuitton

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de Knokke-tas van Louis Vuitton in de kijker.

Zoals ieder jaar, voor de elfde keer op rij, onthult het Franse luxehuis een limited edition handtas ter ere van de mondaine badplaats Knokke-Heist.

Elk jaar viert het Maison de charme van Knokke-Zoute met een uniek, exclusief en verrassend model. De editie van dit jaar belichaamt zomerse verfijning en is vervaardigd van luxueus raffia. Dit fijne materiaal wordt met de hand gehaakt door deskundige ambachtslieden, bekend om hun vaardigheid met deze natuurlijke vezel. De zorgvuldig gemaakte tas, die de naam OntheGo MM meekreeg, garandeert de hoogste kwaliteit en oog voor detail.

Het oversized model, een klassieker van het huis, is multifunctioneel en kan zowel als stads- als strandtas gebruikt worden. De tas wordt geleverd met een tasje in een tropische print van de zomerse By The Pool-collectie.

Pers

Ook de leren details van de Knokke-tas worden met de hand gemaakt door de leerbewerkers van het huis. De inspiratie voor de zomereditie haalde het merk bij de kenmerkende landschappen van Knokke-Heist en het rijke erfgoed van Louis Vuitton. Snel zijn is de boodschap want de voorbije jaren waren de tassen in recordtempo uitverkocht.

De tas is in beperkte oplage en uitsluitend verkrijgbaar in de Louis Vuitton boetiek in Knokke-Heist, Kustlaan 271. De prijs bedraagt € 3 200.

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Knokke, Knokke-Heist, Louis vuitton.