Een avontuurlijke lifestyle-ervaring met de Defender
© ©Land Rover

Een avontuurlijke lifestyle-ervaring met de Defender

Leestijd: 2 min

De ultieme betekenis van luxe vandaag? Vrijheid gecombineerd met een uitzonderlijke, onvergetelijke ervaring. Een droom die werkelijk wordt, want dankzij het Land Rover RENT-programma kan je op avontuur gaan met een uitgeruste Defender voor een uniek moment midden in de natuur.

Laat je leiden door de kracht van dit powervoertuig en ontdek plaatsen die je nog lang zullen bijblijven. Deze exclusieve ervaring is voortaan mogelijk voor iedereen, of je nu een Defender hebt of niet.

Zin in een weekendje weg? Alleen, met vrienden of met het gezin? De mogelijkheden zijn eindeloos! De wijde wereld intrekken op offroad-avontuur was nog nooit zo eenvoudig, want voortaan kan je bij de Belgische Land Rover-concessiehouders een Defender huren met een stevige, supercomfortabele en eenvoudig te installeren daktent van Autohome. Verken de bossen, ontdek de bergen of breng de nacht door aan een strand met het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond. Hedendaagse luxe, dus.

In het kielzog van Bartel Van Riet

Landschapsarchitect en natuurliefhebber Bartel Van Riet testte de ervaring al uit. Met zijn inspirerende tips neemt hij ons mee naar de Franse regio Marquenterre in de buurt van de Sommebaai.

Aan het stuur van een Defender 110 in Tasman Blue ontdekken we de Opaalkust in het noorden van Frankrijk. We rijden naar het Domaine du Marquenterre, een beschermd natuurgebied dat bekendstaat om zijn ongerepte duinen, oude dennenwoud en grote vogelreservaat (toegankelijk voor Defender-bestuurders via reservatie bij Land Rover Experience). Het is de ideale plek om je te ontspannen en de offroad-facetten en topprestaties van de Defender te ontdekken. Nu is het tijd om ongestoord te overnachten in de ruime daktent. De tent biedt plaats voor twee volwassenen en beschikt over een luxueuze matras, hoofdkussens, ledverlichting en een handige compacte ladder.   “Je zal verbaasd zijn over hoe anders de wereld eruitziet op slechts twee uur rijden van Brussel. Buiten de gebaande paden de natuur in trekken met een Defender, is pure ontspanning voor mij. Je geniet van het uitzonderlijke offroad-vermogen van de wagen en van de ultieme moderne luxe als dat van een sterrenrestaurant. De Defender voegt een andere dimensie toe aan het offroaden.”, aldus Bartel Van Riet. Het mooie aan slapen in een daktent op een Defender, is dat je letterlijk in hogere sferen komt. Je bent beschermd tegen regen en wind, en toch verbonden met de omgeving waarin je slaapt. Je zet de tent op in een paar seconden, handig dus wanneer je wilt gaan slapen. Bovendien heb je op die hoogte een prachtig uitzicht over de omgeving. “Ik heb ‘s morgens eens een familie everzwijnen gespot toen ik wakker werd, een magische ervaring. In het jachtige leven van vandaag is een weekendje weg met een Defender een uitstekende manier om je hoofd leeg te maken en eens iets anders te doen. Je voelt je verbonden met de natuur op een geheel nieuwe manier, je smartphone is niet meer het belangrijkste. Dat is ook een vorm van ultieme luxe” (lacht).

Zin om te proeven van de kalmte en rust of de avonturier in jezelf naar boven te halen? Je kunt nu een nieuw Defender-model met daktent huren om de ultieme openluchtervaring te beleven. Reserveer online en organiseer je eigen reis. 

Meer info: rent.jaguarlandrover.be/nl/ 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Defender. www.landrover.be

Lees ook:
De wonderlijke en innovatieve verzorging tegen verslapping van de huid
COŸA: de elegantie van reizen voor moderne ouders
Nazomer in Marbella: onze favoriete adressen

Commercieel team De artikels van >