De wonderlijke en innovatieve verzorging tegen verslapping van de huid
© Shiseido

De wonderlijke en innovatieve verzorging tegen verslapping van de huid

Leestijd: 2 min

We weten allemaal dat onze huid minder elastisch en stevig wordt naarmate we zelf rijper worden. De huid verliest binding en glans, rimpelt meer en wordt slapper. De oplossing: een doelgerichte cosmetische verzorging die de zwaartekracht verslaat en tekenen van veroudering tegenhoudt.

/

Shiseido is een innovatief merk dat een pionier is in de cosmeticawereld dankzij hun vele patenten en hun wetenschappelijk onderzoek naar de verslapping en veroudering van de huid. Het merk werd al meermaals bekroond tijdens het gerenommeerde IFSCC-congres, een evenement waar de toponderzoekers van de cosmetische wereld samenkomen, en heeft tal van patenten op haar naam.

Een vernieuwend product

Hun nieuwste verzorgend product is nu het Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate. De verzorging is niet alleen aangenaam om aan te brengen, maar versterkt ook de huid en brengt de gezonde glans terug. Het product is specifiek gericht op vrouwen boven de veertig, waardoor het nieuwe gezicht achter het serum ook perfect past, namelijk niemand minder dan actrice Anne Hathaway.

De geconcentreerde en doeltreffende formule werd ontwikkeld door Shisedo op basis van hun nieuwe theorie over wat er intern gebeurt wanneer de huid verslapt. Deze theorie, genaamd de ‘Dynamic Belt’, stelt dat de musculus arrector pilli spieren of haaroprichters – kleine spiertjes onderaan onze haartjes, die ook ‘kippenvel’ veroorzaken – een invloed hebben op de stevigheid van de huid en de strakke vorm van het gezicht mee bepalen. Met de jaren verminderen de spiertjes en verliezen ze aan kracht, waardoor ze de huid van binnenuit minder stevig kunnen vasthouden. En dat zorgt ervoor dat onze huid slapper wordt en de zwaartekracht gretig zijn werk kan doen… Gelukkig opent deze ontdekking de deuren voor innovatief onderzoek en nieuwe en gerichtere anti-agingeproducten binnen de cosmeticasector.

Verstevigende massage op maat

Uit de ‘Dynamic Belt’-theorie blijkt dat de huid stretcht in de richting van de arrectorspieren ervoor zorgt dat de stamcellen gestimuleerd worden om te herstellen en groeien. Door deze ontdekking ontwikkelden de onderzoekers van Shiseido een aangepaste massagetechniek om het Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate aan te brengen en in de juiste richting in de huid en spiercellen te masseren:

  • Plaats je duimen op je kin. Druk lichtjes en glijd van je kaken tot onder je oren. Herhaal dit 6 keer.
  • Plaats je pink, ring- en middelvinger op je kaken en glijd van je kaken tot aan je jukbeenderen terwijl je lichtjes druk uitoefent. Herhaal dit 6 keer.
  • Druk 3 seconden met je middelvinger in het binnenste hoekje onder je wenkbrauwen. Duw lichtjes en glijd met je vingers langs het bot dat onder je ogen ligt van je binnenste ooghoeken richting je slapen.
  • Plaats de vier vingers van je rechterhand op je linkerslaap en trek de huid omhoog. Plaats tegelijk de vier vingers van je linkerhand op je linkerkaak en trek naar beneden. Houd dit met beide handen 3 seconden aan. Herhaal dezelfde handeling aan de rechterkant van je gezicht.

Jouw nachtelijke superheld

Het Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate is jouw nachtelijke superheld: terwijl je slaapt, helpt de verzorging om de vorm van je gezicht strak te houden en definieert het je gezicht op de juiste plekken. Het serum is speciaal ontwikkeld om als laatste stap toe te voegen aan je avondroutine. De rijke en verzorgende textuur bevordert de opname van de actieve ingrediënten, zorgt voor een beschermend laagje en helpt de hele nacht door om de verslapping van de huid tegen te gaan. Een verzorging waar je niet veel voor hoeft te doen, behalve slapen!

Shiseido pers

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Shiseido.
Shiseido.be

LEES OOK:

Tips om je haar te verzorgen na de zomer
Nissan Juke Hybrid: wie zegt dat hybride niet fun kan zijn?
Ann Demeulemeester lanceert een eerste parfum

Commercieel team De artikels van >