COŸA: de elegantie van reizen voor moderne ouders
© Cybex

COŸA: de elegantie van reizen voor moderne ouders

Leestijd: 1 min

Cybex wordt vaak geassocieerd met hoogwaardig design en innovatie, en de gloednieuwe ultracompacte Coÿa kinderwagen is daarop geen uitzondering. Geïnspireerd door het legendarische ontwerpersduo Ray en Charles Eames, combineert deze creatie uit de Platinum-serie moderniteit, esthetiek en bruikbaarheid op een manier die het concept van een kinderwagen herdefinieert.

Een tijdloze stijl

De Coÿa voegt zich bij de iconische kinderwagens PRIAM en MIOS door een vleugje luxe toe te voegen aan elke reis. Met zijn strakke lijnen en minimalistische uitstraling wordt het de favoriete keuze van hedendaagse ouders.

Of het nu gaat om een stedentrip, een reis aan de andere kant van de wereld, of een eenvoudige dagelijkse wandeling, de Coÿa is de ideale metgezel. Dankzij het slimme ontwerp kan hij eenvoudig worden ingeklapt en uitgeklapt, zodat hij in een cabinevak kan worden opgeborgen.

Cybex

Ultiem comfort

Maar dat is nog niet alles. De Coÿa plaatst het comfort van uw kind in het hart van zijn ontwerp. De platliggende rugleuning en de verstelbare beensteun bieden een knusse ruimte voor dutjes onderweg. Het grote zonnescherm met geïntegreerd raam zorgt voor optimale luchtcirculatie, wat het welzijn van uw kleintje zelfs op de warmste dagen garandeert.

“Details zijn geen gewone details. Ze creëren het ontwerp.”, aldus Charles Eames

Elk detail van de Coÿa is zorgvuldig doordacht om het leven van ouders gemakkelijker te maken. Het eenvoudig inklapbare ontwerp, het gemakkelijk verstelbare harnas en de ergonomische plaatsing voor uw kind zijn hiervan het bewijs. Ontworpen om vanaf de geboorte te worden gebruikt dankzij het compatibiliteitssysteem met de bekroonde Cybex autostoeltjes, belooft de Coÿa een comfortabele en veilige reis vanaf de allereerste dagen.

Cybex

De elegantie van het Eames-design

Verkrijgbaar in een palet aan trendy kleuren, belichaamt de Coÿa de geest van het Eames-duo door functioneel design te combineren met verfijnde esthetiek. Cybex gaat opnieuw voorbij de grenzen van uitmuntendheid over om ouders een kinderwagen te bieden die niet alleen rolt, maar met stijl en klasse reist.

De Coÿa kinderwagen is verkrijgbaar vanaf € 499,95. Bezoek de website van Cybex!

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Cybex.
cybex-online.com

 

Lees ook:

Nissan Juke Hybrid: wie zegt dat hybride niet fun kan zijn?

Mediceuticals: skincare op voorschrift 

De beste huis-, tuin- en keukenmiddeltjes voor gezonde lokken

Commercieel team De artikels van >