Astrologie: ontdek welk sterrenbeeld jouw perfecte match is
© Unsplash

Astrologie: ontdek welk sterrenbeeld jouw perfecte match is

Door Francesca Wallace en Monica Mirkos  & Romy Geerts
Leestijd: 3 min

Het vinden van iemand waar je de rest van je leven mee wilt doorbrengen is geen makkelijke opdracht. In een relatie kan het wel eens voorvallen dat je uiteindelijk beseft dat je helemaal niet bij elkaar past. Maar geen nood, soms staat het gewoon in de sterren geschreven. Met deze astrologische gids vind jij jouw perfecte partner!

Vis

Vissen zijn de dromers onder de sterrenbeelden. Wanneer een Vis een relatie begint met een andere Vis, is die vaak vol liefde en geluk. Maar Vissen kunnen ook heel emotioneel zijn en daarom passen ze dan weer goed bij Schorpioenen en Kreeften. Zij zullen een goede balans zijn tussen de gevoeligheid en het medeleven van de Vis.

/

Waterman

Een Waterman staat bekend als het sterrenbeeld met de meest vrije geest. Hij heeft een partner nodig die hem kan bieden wat hij nodig heeft zonder te klef te zijn. De Ram is dan ook de perfecte partner en geeft de Waterman de tijd en ruimte die hij nodig heeft. Maar Boogschutters en Tweelingen komen ook redelijk goed overeen met Watermannen dankzij hun avontuurlijke persoonlijkheid.

Lees ook: Astrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een Waterman bent

/

Stier

Stieren staan ​​bekend om hun vastberadenheid en loyaliteit. Daar kunnen de meeste sterrenbeelden ook goed mee om. Maagden en Steenbokken delen samen met de Stier de waarden van werk en empathie. Maar met de Schorpioen vormt de Stier ook een nogal onverwachte combinatie. De Schorpioen zou namelijk de Stier zijn emotionele kant helpen ontwikkelen en hem uit zijn comfortzone halen.

/

Ram

De Ram is een eerder eenzaam sterrenbeeld. Hij kan genieten van stilte en rust, maar stelt gezelschap van iemand die hem goed begrijpt echt op prijs. De Boogschutter zal in een relatie de Ram uitdagen terwijl de Waterman hem zal helpen zijn creatieve kant en zijn energie te ontwikkelen. De Ram is gepassioneerd in zijn liefdesrelaties, maar als hij zich verstikt voelt, is hij niet meer in staat liefde te geven.

Lees ook: Astrologie: 6 signalen dat jij duidelijk een Ram bent

/

Tweelingen

Als het gaat om het nemen van een beslissing, weet de Tweeling nooit echt zeker wat die moet doen. Hij heeft steun van zijn partner nodig om zichzelf emotioneel te ontwikkelen. De Tweeling is ook gemakkelijk verveeld en heeft dus iemand nodig die hem weet te entertainen, iemand waarmee hij kan praten over gemeenschappelijke interesses of grappen mee kan maken. Een Tweeling komt goed overeen met een andere Tweeling en een Weegschaal. Maar de Leeuw is toch het meest geschikt om een Tweeling te vermaken.

/

Kreeft

Er staat bekend dat Kreeften makkelijk gewond raken, redelijk gereserveerd en emotioneel zijn. Ze willen geen partner die oppervlakkig denkt, maar liever iemand die dieper kijkt dan het uiterlijk. Omdat de Stieren attent en trouw zijn, hebben ze de neiging om te strijden voor de eerlijke en empathische harten van de Kreeften. In tegenstelling tot de Vissen, deze zullen de Kreeften niet in hun leven toelaten omdat er maar weinig interesse is.

/

Leeuw

Leeuwen zijn energiek en lawaaierig. Ze hebben partners nodig met hetzelfde type temperament. De perfecte match zou tussen twee Leeuwen zijn, wat een vrij luidruchtige en euforische relatie belooft. Aan de andere kant zullen de Weegschalen het temperament van de Leeuwen temperen maar ze niet verstikken met liefde en rationaliteit.

/

Maagd

Maagden zijn nogal introvert en stabiel. Zodra ze iemand hebben gevonden, willen ze voor altijd met die persoon samen leven. De Maagd heeft een partner nodig die hem zichzelf laat zijn zonder hem te veroordelen. Omdat een Kreeft gestructureerd en graag alleen is, passen deze twee sterrenbeelden ook goed samen. Maar de mysterieuze Schorpioen zal de Maagd aanmoedigen om uit zijn comfortzone te stappen en zijn spontaniteit te verkennen.

/

Weegschaal

De Weegschaal pleit voor transparantie en eerlijkheid in een relatie. Hij heeft een zekere bekendheid en orde bij zijn partner nodig, wat niet belet dat hij ambitieus is op professioneel niveau. Sterrenbeelden zoals Boogschutter, Tweeling en Leeuw passen perfect bij de Weegschaal, omdat ze alle drie hem uit zijn comfortzone zullen duwen, zonder zijn liefde voor de ander uit balans te halen.

/

Schorpioen

Schorpioenen passen goed bij elkaar, omdat ze het moeilijkst te temmen zijn. Maar de Schorpioen kan ook goed samenleven met een Stier of Maagd, vanwege hun goede organisatie. Emotioneel gezien kan de schorpioen goed overweg met Kreeft. Ze delen allebei dezelfde intuïtie, waardoor ze hun diepste geheimen met elkaar kunnen delen.

Lees ook: Astrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een schorpioen bent

/

Boogschutter

De Boogschutter is voornamelijk creatief en impulsief. Hij heeft een partner nodig waarmee hij kan evolueren en slagen, maar die hem ook de emotionele steun zal geven die hij nodig heeft. Boogschutters en Tweelingen delen een gemeenschappelijke smaak voor avontuur en zullen spanning zoeken om samen te experimenteren. Aan de andere kant zal de Weegschaal hem een ​​zekere stabiliteit bieden, maar ook een vleugje avontuur wanneer de gelegenheid zich voordoet.

/

Steenbok

Steenbokken zijn leergierig en hardwerkend. Sterrenbeelden zoals Maagden of Stieren, zijn perfect voor hen. Maar Steenbokken hebben echter in het geheim een ​​hectisch leven nodig. Daarom zijn Kreeften en Watermannen goed geschikt voor hen, en kunnen hun emotionele relaties onverwacht maar oprecht zijn.

 

Ontdek ook deze artikels: Zoveel slaap heb je nodig volgens jouw sterrenbeeldJouw liefdesleven in 2019 volgens jouw sterrenbeeld en Dit is hoevaak je verliefd wordt in je leven

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Astrologie, Liefde, Sterrenbeeld.