Astrologie: 6 signalen dat jij duidelijk een Ram bent
© Shutterstock

Astrologie: 6 signalen dat jij duidelijk een Ram bent

Leestijd: 2 min

Mensen die geboren zijn tussen 21 maart en 19 april hebben als sterrenbeeld Ram. Of je nu sterk gelooft in astrologie, of helemaal niet, bijna iedereen vindt het stiekem fijn om meer te weten over zijn of haar sterrenbeeld.

Benieuwd naar de typische eigenschappen die worden toegeschreven aan een Ram? Ontdek dan snel zes duidelijke signalen die je zal herkennen bij celebs als Reese Witherspoon en Lady Gaga, maar ook bij alle andere Rammen in je omgeving.

/

Levendige personen

Rammen zijn erg levendige personen. Wanneer een Ram de kamer binnenkomt, voel je meteen haar enthousiasme en dat doet de kamer bijna oplichten. Hierdoor staan Rammen vaak ook in het middelpunt van de belangstelling, maar dat vinden ze vaak niet erg omdat het geboren leiders zijn. Ze zijn heel erg enthousiast om hun doelen na te streven en vinden het proces vaak ook even leuk als het bereikte resultaat.

via GIPHY

/

Weinig geduld

Rammen staan erom bekend om weinig geduld te hebben. Vaak staan ze te springen om aan de slag te gaan met nieuwe ideeën, maar geven snel op bij tegenslag of zelfs gewoon uit verveling. Rammen zijn dan ook berucht voor het half afmaken van werk waaraan ze zijn begonnen. Als de spanning eraf is, gaan ze liever op zoek naar een nieuwe uitdaging.

via GIPHY

/

Een beetje kinderachtig

Net zoals Tweelingen kan de Ram nogal eens kinderachtig uit de hoek komen. Een Ram heeft een eigen willetje en krijgt bijgevolg graag haar/zijn zin. Als een Ram krijgt wat ie wil, is intens genot verzekerd. Maar opgelet, wanneer dat niet het geval is, dan hangt er al eens driftbui in de lucht. Tja, ze “rammen” er al eens op los, en durven wel een wat listige leugentjes bedenken om hun doel te bereiken. Echter, het zijn slechte leugenaars en daardoor vallen ze snel door de mand.

via GIPHY

/

Onafhankelijk

Ram is het teken van het zelf en mensen met dit sterrenbeeld zijn bijgevolg erg graag onafhankelijk. Een ram houdt er niet van om orders aan te nemen van anderen. Bijgevolg zijn veel Rammen ook activisten of ondernemers die altijd bereid zijn om risico’s te nemen om hun doelen na te jagen. Toch ligt onder dit sterke, onafhankelijke oppervlak vaak ook een bron van onzekerheid. De Ram legt heel veel druk op zichzelf, wat soms leidt tot twijfel.

via GIPHY

/

Te impulsief

Een Ram is een heel impulsieve persoon. Vaak handelen ze vooraleer ze nadenken. Ze zeggen snel het eerste wat in hen opkomt, en daar hebben ze achteraf meestal spijt van.

via GIPHY

/

Zorgzame vriend

Je kan bijna geen betere vriend wensen dan een Ram. Vriendschap is hier het toverwoord; een Ram staat altijd voor je klaar. Rammen zijn loyaal en zorgzaam. Daarnaast zijn ze ook erg gul voor je. Een Ram doet er alles aan om je te beschermen en zal je ook aansteken met zijn of haar optimisme.

via GIPHY

Meer lezen? Astrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een Waterman bentJouw liefdesleven in 2019 volgens jouw sterrenbeeldAstrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een schorpioen bent.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Astrologie, Ram, Sterrenbeeld.