Onderzoek: deze sterrenbeelden geraken moeilijk over hun ex-partner
© Unsplash

Onderzoek: deze sterrenbeelden geraken moeilijk over hun ex-partner

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Met Valentijn om de hoek, hangt liefde samen in de lucht met de geur van te dure bloemstukken. Echter, als je single of verliefd bent op de verkeerde persoon is 14 februari geen prettige dag. Het kan zelfs zijn dat velen hun ex-partner missen! 

De sterren kunnen invloed hebben op hoe we verliefd worden én de manier waarop we met relaties omgaan. Maar ook wordt de manier hoe we omgaan met een relatiebreuk beïnvloedt. Experts van de online marktplaats OnBuy.com probeerden met een onderzoek erachter te komen welke ‘zodiac signs‘ het meest waarschijnlijk gevoelens blijven hebben voor hun vorige partner.

/

Vissen zijn de Joe Goldberg’s van de sterrenbeelden

De resultaten laten zien dat 88% van de Vissen lieten blijken in de enquête dat ze nog steeds hun ex missen, terwijl 91% ook toegaf ze te stalken op sociale media. Leeuwen en Weegschalen staan mee in het lijstje van de top 3: meer dan 70% denkt nog steeds aan hun ex-partner. 

 

/

Welk social media platform controleer je het meest van je ex-partner?

  • Instagram – 82%
  • Facebook – 71%
  • Twitter – 64%
  • Snapchat – 48%
  • LinkedIn – 21%
  • TikTok – 7%
/

Bye Bye

Aan het tegenovergestelde einde staan ​​Ram, Schorpioen en Boogschutter die erin slagen om verder te gaan met hun leven. Minder dan 20% van hen mist of stalkt hun ex-partner.

I tend to love very hard and I get very upset when things don’t work out, but after a while I look back and realise everything happens for a reason. There’s no point in dwelling on the past – Amy (27) – Sagittarius

Bron: OnBuy.com

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Florascoop 2020: deze bloemen haal je best in huis volgens jouw horoscoop

 

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Sterrenbeeld, Valentijn.