Astrologie: 7 duidelijke signalen dat jij het sterrenbeeld Stier hebt
© Schutterstock

Astrologie: 7 duidelijke signalen dat jij het sterrenbeeld Stier hebt

Leestijd: 1 min

Of je nu gelooft in astrologie of niet, het is altijd leuk om typische eigenschappen van jouw sterrenbeeld te ontdekken en te controleren of het in jouw geval klopt of niet. Ben jij geboren tussen 21 april en 20 mei? Dan heb jij net zoals Renée Zellweger, Pénelope Cruz en Emilia Clarke het sterrenbeeld Stier!

Elk sterrenbeeld heeft enkele eigenschappen die zeer typerend zijn. Ontdek snel welk zeven signalen enorm herkenbaar zijn bij elke Stier!

Meer astrologie? Astrologie: ontdek welk sterrenbeeld jouw perfecte match is

/

Koppig

Stieren zijn eerst en vooral erg volhardend en koppig. Zaken gaan zoals een Stier het wil, of helemaal niet. Dit komt omdat ze erg vastberaden zijn, maar dan tot op het onredelijke af. Ze zijn erg zeker van hun overtuigingen en geloven dan ook vaak dat zij gelijk hebben. Wanneer iemand haar ongelijk geeft, kan de Stier vaak erg kwaad of emotioneel reageren. En dan maak je beter dat je wegkomt!

via GIPHY

/

Gevoelig

Onder dat koppige randje schuilt vaak een erg gevoelige persoon. De Stier is vaak heel lief en heeft ook veel nood aan genegenheid en fysiek contact. In een relatie toont een Stier altijd haar beste kant en zet ze vaak de behoeften van partners boven haarzelf. Na een relatiebreuk zit het sterrenbeeld diep in de put. Ze kunnen liefdesverdriet ook moeilijk een plaats geven en kunnen moeilijk praten over die emoties.

via GIPHY

/

Betrouwbaar

Stier is het meest betrouwbare sterrenbeeld. Ze zijn erg loyaal in relaties, maar blijven bijvoorbeeld ook heel trouw aan werkgevers. De Stier hecht groot belang aan trouw in relaties en eerlijkheid is voor die persoon ook alles.

via GIPHY

/

Jaloers

Over het algemeen zijn Stieren heel jaloerse personen. Een mannelijke Stier ziet zijn partner vaak als zijn bezit. Vrouwelijke Stieren zijn minstens even jaloers, maar zullen dit minder duidelijk laten merken. Het sterrenbeeld is niet alleen jaloers in relaties, maar ook op vlak van bezittingen, aandacht, tijd van de partners…

via GIPHY

/

Gul

Stieren zijn heel gulle personen. Ze geven dan ook graag cadeaus aan hun partner of vrienden. Toch komt dit stiekem soms omdat ze erg bezitterig zijn over hun eigen spullen. Op die manier vermijden ze namelijk dat die andere persoon aan hun bezit komt!

via GIPHY

/

Harde werker

Het sterrenbeeld Stier werkt hard. Ze zijn erg ambitieuze personen die ook niet bang zijn om hun handen vuil te maken. Op het werk zijn ze ook erg betrouwbaar en erg systematisch. Ondanks hun ambitie blijven ze ook loyaal aan hun meerderen en hechten ze veel belang aan vertrouwen op de werkvloer.

via GIPHY

/

Uitstelgedrag

Ondanks hun ambitie hebben Stieren vaak de neiging om hun werk te gaan uitstellen. Dit komt omdat ze van ontspanning houden en graag relaxen, waardoor ze soms ook lui overkomen.

via GIPHY

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Astrologie, Sterrenbeeld, Stier.