Zoveel slaap heb je nodig volgens jouw sterrenbeeld
© Shutterstock

Zoveel slaap heb je nodig volgens jouw sterrenbeeld

Leestijd: 1 min

Afhankelijk van iemand zijn sterrenbeeld kan je afleiden wat iemand zijn karakter is, hoe intelligent die persoon is en zelfs hoeveel geluk een persoon heeft. Maar kan een sterrenbeeld ook voorspellen hoeveel slaap een persoon nodig heeft? Het antwoord is blijkbaar ja!

Blijkbaar staat in de sterren geschreven hoe veel slaap je nodig hebt, afhankelijk van je sterrenbeeld. Uit onderzoek blijkt dat Stieren, Weegschalen en Vissen het meest slaap nodig hebben om te functioneren. Een Ram en een Maagd hebben dan weer voldoende met een zestal uur slaap. Lees snel verder om te ontdekken of jij voldoende slaapt volgens jouw sterrenbeeld.

Meer lezen: Astrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een Waterman bent

/

Ram

Een Ram doet liefst zoveel mogelijk op een dag en zit absoluut niet graag stil. Ze komen dan ook toe met slechts enkele uren slaap.

Stier

Stieren zijn dan weer erg vaste slapers die het liefst zo lang mogelijk in bed blijven liggen. Een Stier kan gemakkelijk tot negen uur lang slapen per nacht.

Tweeling

Bij Tweelingen is het altijd alles of niets. Ofwel slapen ze amper zes uur lang, ofwel blijven ze tot wel negen uur lang snoozen.

via GIPHY

Kreeft

Kreeften zijn gewoon grote fan van hun warme, zalige bed. Ze kunnen dan ook probleemloos acht uur slapen.

Meer lezen: Rusteloze slaper? Met deze methodes overwin je slaapproblemen zonder medicatie

/

Leeuw

Leeuwen zijn vaak onrustige slapers als ze alleen zijn, maar kunnen vaak veel eenvoudiger slapen wanneer ze lepeltje lepeltje liggen met hun partner.

Maagd

Net zoals de Ram kan de Maagd functioneren op slechts enkele uren slaap. Dit komt vooral door het feit dat een Maagd een echte perfectionist is die slaap slechts tijdsverspilling vindt.

Weegschaal

Een Weegschaal probeert best elke nacht zeven tot acht uur slaap te halen. Anders vinden ze het moeilijk om goed te functioneren.

Schorpioen

De Schorpioen heeft het vaak lastig om snel in slaap te vallen, maar eenmaal ze vertrokken zijn naar dromenland is hun slaap wel heel diep en vast.

via GIPHY

/

Boogschutter

Slaap is vaak niet de hoogste prioriteit bij een Boogschutter. Ze kunnen gerust overleven op vijf of zes uur slaap, maar toch is acht uur slaap eigenlijk ideaal bij dit sterrenbeeld.

Steenbok

Een Steenbok heeft regelmatig rust nodig. Acht uur slaap is dus perfect voor hen.

Waterman

De altijd actieve Waterman slaapt gemiddeld zes uur lang, maar probeert ook af en toe wat langer te slapen.

Vissen

Vissen zijn grote dromers, dus mag het niet verbazen dat dit sterrenbeeld het meest slaap nodig heeft. Wat er ook gebeurt, Vissen zorgt ervoor dat hij of zij altijd acht uur slaap haalt.

via GIPHY

Meer lezen? Jouw liefdesleven in 2019 volgens jouw sterrenbeeldAstrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een schorpioen bent.

Bron: Marie Claire Uk

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Slaap, Slaapritmes, Sterrenbeeld.