Win een jaar lang digitale verhalen met Storytel
©

Win een jaar lang digitale verhalen met Storytel

Leestijd: 1 min

Ook altijd op zoek naar een goed verhaal? Doe mee aan onze wedstrijd en win een Storytel Reader inclusief 1 jaar abonnement op Storytel.

Storytel, een van ’s werelds grootste abonnementsdiensten voor audioboeken en e-books, viert feest! Precies één jaar geleden startte het luisterboekenplatform met een aanbod in Vlaanderen. Ondertussen veroverde Storytel het hart van heel wat Vlamingen. Altijd en overal een goed verhaal bij de hand, wie zwicht er niet voor?

We luisteren met z’n allen graag naar verhalen. Kijk maar naar de stijgende populariteit van podcasts. Het aanbod luisterboeken bij Storytel blijft dan ook uitbreiden. Zo werd het voorbije jaar ‘De zeven zussen‘ in het Vlaams ingesproken, net als de spannende boeken van Toni Coppers en ‘Het moois dat we delen‘ van Ish Ait Hamou. Voor de kleinsten zijn er de verhalen van ‘De Smurfen‘, voorgelezen door actrice Eline De Munck. Vanaf 30 november verschijnt exclusief een Vlaams ingesproken versie van de erotische roman Vijftig tinten grijs. Iets om naar uit te kijken!

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van Storytel Vlaanderen mogen we 2 lezers blij maken met een Storytel Reader én 1 jaar abonnement. Dat betekent:

  • 1 jaar toegang tot meer dan 300.000 luisterboeken en e-books
  • via je e-reader, smartphone of tablet
  • waar en wanneer je wilt

Neem deel aan onze wedstrijd hieronder om kans te maken ! 

 

 

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Storytel.
www.storytel.com

Lees ook :
Ultractive: vitaminesupplementen die je gezondheid boosten
Wit of rosé: onze favoriete wijnen voor bij de brunch
Deze 5 gedichtenboeken van Belgische en Nederlandse dichters wil je lezen

Commercieel team De artikels van >