Ultractive: vitaminesupplementen die je gezondheid boosten
© Ultractive

Ultractive: vitaminesupplementen die je gezondheid boosten

Leestijd: 2 min

Het sociale leven komt stilletjes aan weer op gang en de agenda’s beginnen steeds voller te staan. Naast plezier, vergt een druk sociaal leven echter ook veel energie. Het is zoeken naar de juiste balans - en daar kan je best wat extra hulp bij gebruiken.

Met een waslijst aan to-do’s, sociale en familiale verplichtingen kan je je lichaam niet altijd de rust gunnen waar het naar hunkert. Maar wie lief wil zijn voor een ander, dient in de eerste plaats ook lief te zijn voor zichzelf. Een evenwichtig dieet blijft de basis van een gezonde geest in een gezond lichaam. Maar ook al besteed je veel aandacht aan een gezonde voeding, toch is het niet altijd evident om voldoende van de juiste voedingsstoffen op te nemen.

Supplementen op maat van vrouwen

Wist je dat zo’n 77% van de vrouwen een tekort heeft aan magnesium? Nochtans is magnesium essentieel voor een goede werking van ons lichaam. Een tekort aan deze stof kan dan ook leiden tot stress, vermoeidheid, prikkelbaarheid en futloosheid maar ook tot spierzwakte en -krampen. Om je ervan te verzekeren dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt, kan je ervoor opteren om vitaminesupplementen toe te voegen aan je dagelijkse routine. Maar welke vitaminesupplementen zijn de moeite waard? Dat hangt af van wat je ermee wil bereiken – of beter nog: welke kwaaltjes je wil bestrijden.

Om het je gemakkelijk te maken brengt het Belgische Ultractive zes vitaminesupplementen op de markt die elk bepaalde veelvoorkomende ongemakken bij vrouwen behandelen. De unieke formules zijn gestoeld op wetenschappelijk onderzoek en worden samengesteld met kwalitatieve ingrediënten. En het beste van al? De fraaie verpakking staat stijlvol in elke keuken, badkamer of werkplek, zodat je je supplement geen enkele dag vergeet. Maak alvast kennis met drie van de gloednieuwe producten:

Memo Rise

Heb je het geheugen van een goudvis en kan ook je concentratie een boost gebruiken? Memo Rise van Ultractive helpt je geheugen mee te ondersteunen en je alertheid te optimaliseren door voor een betere bloeddoorstroming te zorgen.

 

Vitaminesupplementen

Ingrediënten: Magnesium, Panax Ginseng, Ginko biloba, Cafeïne (vegan) – Prijs: 18,95€ voor 30 tabletten

Muscle Flex

Krijg je snel last van spierspanningen en -contracties? Nachtelijke kuitkrampen of een oog die zomaar begint te knipperen? Je gaat zo sporten en je wil de spierkrampen voorkomen? Muscle Flex van Ultractive verlicht de spieren zodat je spierkrampen voorgoed vaarwel kan zeggen.

Vitaminesupplementen

Ingrediënten: Magnesium, Vitamine B6 – Prijs: 17,95€ voor 30 tabletten

Meno Fix

Met de menopauze gaan onvermijdelijk menopauzale kwaaltjes gepaard – en die ben je liever kwijt dan rijk. Meno Fix van Ultractive is vanaf nu je eerste hulp bij stemmingswisselingen, opvliegers en overmatige transpiratie. Ook een betere nachtrust is verzekerd!

Vitaminesupplementen

Ingrediënten: Japanse Duizendknoop, Vitamine E, Vitamine D3, Vitamine B6, Vitamine B12 – Prijs: 18,85€ voor 28 sticks

 

Benieuwd naar de andere vitaminesupplementen van Ultractive? Ontdek het volledige gamma hier, met onder andere BYE BYE STRESS, ENERGY FLOW & BUNDLE OF SUN.

De producten zijn vanaf september te vinden bij de online apotheek zoals www.newpharma.be en www.farmaline.be.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Ultractive.
ultractive.com

Instagram: @ultractive_life

 

LEES OOK:

Editor’s Pick: Rouge Hermès Herfst/Winter 2021

Hoe TikTok een platform geeft aan mensen met een beperking

Barcelona wordt architectuurhoofdstad in 2026

Commercieel team De artikels van >

Tags: Gezondheid, Vitamines, Voedingssupplement.