Win een exclusieve designer XXL strandhanddoek met Magnum!
© Magnum

Win een exclusieve designer XXL strandhanddoek met Magnum!

Leestijd: 1 min

Wie zegt er dat je niet veilig én stijlvol kan genieten van een ontspannen dagje in de zon? Ijsjesmerk Magnum moedigt iedereen aan om op een verantwoorde manier samen plezier te beleven, en liet daarom drie exclusieve XXL beach towels ontwerpen.

 

Een XXL strandhanddoek is je ideale bondgenoot om op een veilige wijze volop te genieten van een heerlijk ijsje, of dat nu op het strand is of in het park. Daarom sloeg Magnum de handen in elkaar met drie talentvolle artiesten die elk een erg stijlvolle en luxueuze strandhanddoek ontwierpen.

Quentin Monge groeide op aan het strand in het zonnige zuiden van Frankrijk. Als kind liet hij al zijn creativiteit de vrije loop door eenvoudige silhouetten in het zand te tekenen. Vandaag woont en werkt hij in Saint-Tropez, waar de zomerse vibes uit zijn jeugd aan de zee zijn kleurrijke werk blijven inspireren.

David Vanadia is een artiest en illustrator uit het naburige Marseille. Zijn minimalistische kunstwerken vallen op door hun sterke grafische identiteit. Vanadia werkt met verschillende media, gaande van digital tot gravure en uitgesneden papier.

Karan Singh is ten slotte een Australische artiest en illustrator. Zijn opmerkelijke en kleurrijke creaties zijn een speelse herinterpretatie van op-art minimalisme. Singhs originele stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van patronen en herhaling.

Wil je ook lekker relaxen op een XXL designer strandhanddoek van Magnum? Beantwoord dan deze vraag en wie weet lig jij binnenkort te genieten van een smakelijk ijsje op je exclusieve beach towel.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Magnum.
www.magnumicecream.com

Lees ook:
Breng de zomer in je kleerkast!
Wat is de invloed van de modewereld op het idee van mannelijkheid?
De mooiste must have lingerie voor een zwoele zomer

Commercieel team De artikels van >

Tags: Magnum, Strand, Wedstrijd.