WEDSTRIJD: Win jouw Uriage AGE PROTECT Routine ter waarde van 100 euro
©

WEDSTRIJD: Win jouw Uriage AGE PROTECT Routine ter waarde van 100 euro

Leestijd: 1 min

Het geheim van een huid die jong blijft? Een doeltreffende preventieve routine! Een essentieel dagelijks ritueel dat bestaat uit uitgekiende anti age-verzorgingen.

 Bij een ouder wordende huid is voorkomen beter dan genezen! Hoe eerder je begint, hoe meer je de tekenen van veroudering kan stoppen en controleren. De mogelijkheid om mooi ouder te worden ligt eerst en vooral in onze handen (slaap, voeding, lichaamsbeweging, enz.), maar het hangt ook af van externe factoren zoals blootstelling aan UV-straling, tabak, vervuiling en blauw licht. Deze agressies groepeert Uriage onder de term “exposoom”. Het dermatologisch Laboratorium pakt dit zonder concessies aan met Age Protect, een multiactief gamma dat rimpels, het verlies van stevigheid, donkere vlekken en een ongelijkmatige teint corrigeert en voorkomt.

 Het merk combineert de meest erkende actieve ingrediënten tegen veroudering in de esthetische geneeskunde (hallo, hyaluronzuur en retinol!) met een innovatieve “schild” -technologie. Dit laatste gaat op een doeltreffende manier de effecten van vervuiling en blauw licht van beeldschermen tegen, die beide veel te aanwezig zijn in ons leven dat aan 100km per uur vooruitvliegt.

 De nieuwste innovatie: Age Protect Multicorrigerende Instant Filler. Dit wondermiddel werkt op twee niveaus: een vervagend effect en een vullend effect, die in staat zijn om de tekenen van veroudering te corrigeren en de huid te beschermen tegen het exposoom, terwijl het een zichtbaar perfectionerend effect biedt vanaf het eerste gebruik. In een handomdraai vult het groefjes en gomt het onregelmatigheden in de textuur van de huid weg. Een must om te genieten van een perfecte huid, zelfs voordat je je make-up aanbrengt!

routine

Age Protect Multicorrigerende Instant Filler van Uriage

 De Uriage Age Protect Multicorrigerende Filler maakt deel uit van een compleet gamma aan gezichtsroutines dat ook een beschermende verzorging, nachtcrèmes, een verzorging voor de oogomtrek en een multiactieve fluid of crème bevat.

Wil je zelf de effectiviteit van dit assortiment ontdekken? Doe mee aan onze wedstrijd en win een van de 10 loten met producten uit het Age Protect-gamma van Uriage, ter waarde van 100.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe artikel met Uriage.
www.uriage.com

Lees ook:
Oktober is borstkankermaand: een antwoord op de meest belangrijke vragen
Vijf spa’s om in te relaxen en resetten
Meer dan de helft jonge vrouwen al online lastiggevallen

Commercieel team De artikels van >