Cryolipolyse: afslanken door je vet te bevriezen
© Freepik

Cryolipolyse: afslanken door je vet te bevriezen

Leestijd: 1 min

In een wereld waarin lichaamspositiviteit steeds belangrijker wordt, gaan mensen steeds vaker op zoek naar laagdrempelige oplossingen om zich goed te voelen in hun vel. Cryolipolyse, ook bekend als vet bevriezen of CoolSculpting, is zo’n behandeling die niet ingrijpend maar wel zeer effectief is.

Cryolipolyse pakt hardnekkige vetcellen aan zonder dat hier een operatie bij komt kijken. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Tijdens de behandeling worden koude applicators op de te behandelen zones geplaatst. Deze zakken geleidelijk naar een temperatuur van -10°C en elimineren op die manier overtollig vet. Vervolgens voert het lichaam de vernietigde vetcellen in de daaropvolgende weken op natuurlijke wijze af.

Een niet-invasieve behandeling

In tegenstelling tot chirurgische ingrepen zoals een liposuctie, biedt cryolipolyse een niet-invasief alternatief voor wie wil afslanken zonder onder het mes te gaan. De procedure wordt uitgevoerd zonder incisies of verdoving, wat zorgt voor minimaal ongemak en hersteltijd. Ideaal voor wie het druk heeft!

Ofschoon cryolipolyse een niet-invasieve behandeling is, laat je deze alsnog liefst uitvoeren door een professional. Bij Lazeo krijg je voor je behandeling een intake met een arts. Deze onderzoekt of je voor de behandeling in aanmerking komt en of je geen contra-indicaties bezit. Vervolgens maakt de schoonheidsspecialiste tijdens de sessie gebruik van het geavanceerde CoolSculpting® Elite-systeem van Allergan, het veiligste en meest efficiënte apparaat ter wereld!

Freepik

Resultaten van cryolipolyse

Wat je kan verwachten? Cryolipolyse voor afslanken biedt langdurige resultaten wanneer je de behandelingen combineert met een gezonde levensstijl. Hoewel de behandelde vetcellen permanent worden geëlimineerd, is het belangrijk om gebalanceerd te blijven eten en voldoende te bewegen indien je de resultaten wil behouden. Deze holistische benadering van selfcare benadrukt dat je goed voelen in je eigen lichaam een voortdurende reis is, en cryolipolyse een waardevolle metgezel is op die weg.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Lazeo
www.lazeo.com

Lees ook :

Ik ga op reis en ik neem mee: dankzij deze paklijst vergeet jij nooit meer iets
Vezels, de beste bondgenoten voor gezonde darmen
Lanceert Prada met de Galleria Special Edition dé handtas van de zomer?

Commercieel team De artikels van >