Wedstrijd: win een abonnement op duurzame luiers
©

Wedstrijd: win een abonnement op duurzame luiers

Leestijd: 1 min

Door milieuvriendelijke luiers rechtstreeks aan huis te leveren, maakt Little Big Change het leven van ouders een stuk makkelijker; tegelijk draagt het merk goed zorg voor baby’s tere velletje. Neem deel aan onze wedstrijd en sleep een luierabonnement in de wacht.

Little Big Change, sinds 2018 op de markt, is de jongste telg van de Ontex Group – al bijna 40 jaar de marktleider in verzorgingsproducten voor baby’s. Het label staat voor duurzame luiers en luierbroekjes die gegarandeerd vrij zijn van schadelijke stoffen en die gemaakt werden op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. De efficiënte, zachte en comfortabele luiers bieden tot 12 uur bescherming en zijn voorzien van een innovatief absorptiesysteem waardoor baby’s billetjes in een mum van tijd droog zijn*. De binnenlaag bevat bovendien 0% plastic op basis van petroleum. En omdat het alleen zin heeft baby’s te laten opgroeien wanneer we de wereld waarin ze zullen leven beschermen, kiest Little Big Change voor een duurzaam productieproces door 100% groene stroom te gebruiken. Daarnaast verkleint het merk ook zijn ecologische voetafdruk. Little Big Change is gecertificeerd neutraal op het vlak van CO2 dankzij het label CO2-Neutral.

Hoe gaat het in de praktijk? Little Big Change werkt met een abonnementsysteemvanaf € 49. De luiers en luierbroekjes (verkrijgbaar in verschillende maten) worden direct bij jou thuis geleverd, zo vaak als je dat zelf wilt. Je kunt het abonnement zonder verplichtingen op elk moment annuleren.

Meer weten? Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een Little Big Change luierabonnement van twee maanden. Het enige wat je moet doen, is een antwoord geven op onderstaande vraag.

*Dankzij het nieuwe absorptiesysteem is de binnenlaag tot 2 x minder vochtig, en dat al amper enkele minuten na het plassen.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Little Big Change.
www.little-big-change.com

Lees ook
Little Big Change: duurzame luiers die je het leven makkelijker maken
Hoe onschuldig is Yubo, de Tinder-app voor kinderen?
Kids: 13 inspirerende Instagramaccounts met Montessori-activiteiten

Commercieel team De artikels van >