TUI: win 5 duotickets naar zonnige topbestemmingen
© Unsplash

TUI: win 5 duotickets naar zonnige topbestemmingen

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Als het aan reisoperator TUI ligt, is het bye bye blue monday. De vliegtuigmaatschappij geeft op maandag 21 januari namelijk 5 duotickets naar de zon weg aan degene die ze kan vinden. Rep je dus snel door alle hints en vind de verstopte ticketschermen.

Officieel de blauwste dag van het jaar

Nu maandag is het zover. Dan is het 21 januari, volgens onderzoek de meest depressieve dag van het jaar. Dat komt omdat de dagen in deze periode het kortst zijn en de winter ons volledig in zijn greep heeft. Daarom dat de meeste van ons nu het donkere en de koude ontvluchten en maandag steevast onder de wol kruipen.

/

TUI: Bye Bye Blue Monday

https://www.youtube.com/watch?v=fwsMOZTNgDk&feature=youtu.be

Touroperator TUI wil daar verandering in brengen. Met de actie “Bye Bye Blue Monday” zeggen ze nee tegen het Belgisch winterweer en haar sombere stemming. Wat kan je winnen? Via levensgrote reclamepanelen geeft TUI 5 duotickets naar topbestemmingen weg vanuit alle luchthavens van België.

/

Hoe maak je kans?

Vergeet je smartphone vooral niet op te laden deze maandag. Want op 21 januari staan er verspreid over België levensgrote reclamepanelen met 5 duotickets naar een hete bestemming op. Via hints kan je de borden vinden en de volgende stappen ondernemen om te winnen.

stap 1:

Vind een “Bye Bye Blue monday” scherm en neem er een selfie mee.

Stap 2:

Rep je naar de luchthaven die staat aangegeven op het scherm.

Stap 3:

Vind de “Bye Bye Blue Monday” balie en druk op de rode knop.

Ben je de eerste? Dan win je een onvergetelijke Last Minute vakantie naar de zon.

Alle hints kan je vinden via de webite van TUI.

TUI

Unsplash

Lees meer Marie Claire: Deze essentiële oliën redden je van de winter, Grijsheid, blijheid, 3 tips om die winterdip te slim af te zijn, Zalig ontspannen in een uur, namiddag en weekend,5 tips om je goede voornemens dit jaar wel vol te houden, Na vacation en staycation is er nu de fitcation.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Blue monday, Op vakantie, TUI, Wedstrijd.