& Other Stories lanceert delicaat wasmiddel dat je kleren langer doet meegaan
© Pers

& Other Stories lanceert delicaat wasmiddel dat je kleren langer doet meegaan

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

De Zweedse winkelketen & Other Stories heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan hun duurzaamheidsverhaal. Met het project 'with care' hopen ze mee de levensduur van jouw favoriete kleding te verlengen. Ontdek er hier alles over.

/

With Care

Het motto van & Other Stories is duidelijk, producten ontwerpen die samen met jou leven. Producten die, mits goede verzorging, jaren meedraaien. In dat laatste wil de Zweedse winkelketen je graag een handje helpen. Want zeg nu zelf, hoe verzorg je jouw kleren nu eigenlijk correct? En welke producten heb je daarvoor nodig?

Op al die vragen heeft & Other Stories een duidelijk antwoord gevonden. Met het nieuwe project ‘With Care’ ontwikkelde ze 2 essentiële wasmiddelen om aan de behoeften van verzorging te voldoen. Aan de hand van revolutionaire op haver gebaseerde formules bedacht de keten een delicaat reinigingsmiddel en stoffenspray.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Featuring a delicate detergent and a fabric spray based on an innovative oat formula, “With Care” is our first ever product care range.

Een bericht gedeeld door & Other Stories (@andotherstories) op

/

De ideale combinatie

Voor het creëeren van het ‘with care’ project combineerde & Other Stories zowel natuur als wetenschap. De verzorgingsproducten zijn gemaakt volgens biologisch afbreekbare formules en met hernieuwbare ingrediënten. Op die manier zijn de producten zacht voor de stoffen en voor het milieu. Daarbij wordt het gebruikte haver duurzaam geteeld in Zweden en helpt deze de vezels in kleding te versterken.

/

Duurzame capsule collectie

Alsof al het bovenstaande nog niet genoeg was, heeft het LA-atelier van &Other Stories een duurzame capsule collectie gecreëerd. Denk zomerse kleedjes, luchtige stoffen en romantiek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door & Other Stories (@andotherstories) op

En kan je nog extra tips kan gebruiken om jouw nieuwe aanwinsten van &Other Stories te verzorgen, neem dan ook eens een kijkje in de nieuwe onderhoudsgids. Hier werden alle tips en tricks gebundeld om jou te helpen zorg dragen voor je kledij, accessoires en schoenen.

Lees meer Marie Claire op: Shopping: de zonnebrillen trends van deze zomer, Onze favoriete interieurshop Paulette in’t Stad opent webshop en 25 tips om elke dag duurzaam te leven.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: And other stories, Product care, Sustainability.