Shopping: de zonnebrillen trends van deze zomer
©

Shopping: de zonnebrillen trends van deze zomer

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

De dagen worden langer, de temperatuur wordt hoger en de muziek mag gerust wat luider. Voel jij het ook? De zomer komt eraan. Met de vooruitzichten dat we binnenkort weer volop van de zomer mogen genieten, leek het ons ideaal om de beste zonnebrillen voor deze lente/zomer op te sommen.

/

SS 2020 zonnebrillen

Zonnebrillen zijn dit seizoen weer helemaal het ideale accessoire om jouw outfit naar een niveau hoger te tillen. De grootste trends van dit jaar zijn te onderscheiden in 2 vormen, die we al kennen van vorige seizoenen: de cateye en de aviator.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vandenbalck Optics (@vandenbalckoptics) op

De klassieke aviator is altijd een goede aankoop en zal daarbij altijd even modieus zijn. Maar dit seizoen gaan we voor de retro look, met de tortoiseshell frames en sepia wanen we ons even in de jaren ’70. Indien je eens wat anders wilt dan de klassieke zwarte cateye zonnebril, probeer er dan eens eentje met een over-the-top frame. Niets is te veel, denk bijvoorbeeld aan zotte prints en glitter.

Zijn geen van beide trends iets voor jou, geen nood. Er zijn genoeg andere zonnebrillen die nog steeds on-trend zijn en jouw hoogstwaarschijnlijk wel kunnen bekoren.

/

Onze favorieten

Wij lijsten voor jou onze favoriete zonnebrillen voor deze zomer op:

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: SS20, Zonnebrillen.