Onze beautyeditor selecteert de nieuwigheden van de maand
© pers

Onze beautyeditor selecteert de nieuwigheden van de maand

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

De grootste wellness van het land en cleane rode lipsticks: deze beautymerken, - producten en - plekken die nieuw zijn in ons land vielen ons deze maand op.

/

Een weelde van wellness

Met Mix is onze hoofdstad een multi-disciplinaire hotspot van meer dan 21.000 vierkante meter rijker. Naast de state-of-the-art inrichting en high-tech uitrusting, pakt Mix uit met ongeëvenaarde groepslessen en onovertroffen prestatiegerichte healthtraining, met gerichte begeleiding door een Health Performance Center, een primeur voor Brussel.Je vindt er een premium gym en uitgestrekte wellness met een binnen- en buitenzwembad, uniek voor de stad Brussel. Mix huisvest daarmee de grootste luxegym en -wellness van België, genesteld in een all-in-one hospitality concept. Behalve een topnotch fitnessruimte die volledig is uitgerust met fitnesstoestellen van Technogym, het Italiaanse premium fitness label, telt Mix ook zes sportstudio’s voor groepslessen. Voeg daar een all-day eatery, een flexidesk co-working en een viersterrenhotel aan toe.

Mix, Boulevard du Souverain 25, Watermael-Bosvoorde, meer info op de website.

/

Clean in Antwerpen

Kyria Cateau startte oorspronkelijk met Rheine als webshop maar breidde vorig jaar uit met een boetiek in de Hoogstraat in Mechelen. Nu opent ze een hotspot in hartje Antwerpen. Ook die volledig in het teken staat van duurzame beauty. Cateau strikte twee nieuwe merken: Le Prunier en Macrene Actives. Leuk om te weten dat Rheine als enige shop in Antwerpen merken als Tata Harper, La Bouche Rouge, Abel, Macrene Actives en Le Prunier. Je kan er ook workshops vogen: van een individuele make-uples, tot een workshop in groep en zelfs een pro- make-up training. Reden genoeg om bezoekje te brengen aan de winkel.

Rheine, Nationalestraat 24 in Antwerpen, meer info op de website.

/

Doelgericht trainen

The Balance Club, een nieuw online lifestyle platform, opgericht door de tweelingzussen Katleen en Liesbet Baum, combineert disciplines als yoga en pilates in korte creatieve flows, zodat leden doelgerichte en krachtige trainingsroutines kunnen ontwikkelen.The Balance Club is ontworpen voor alle niveaus en biedt een verscheidenheid van workouts aan, gaande van fullbody tot routines gericht op specifieke delen van het lichaam. Elke sessie duurt 5 tot 30 minuten, zodat ze flexibel in drukke schema’s kunnen worden ingepast. Leden van The Balance Club krijgen toegang tot exclusieve voordelen, waaronder nieuwe wekelijkse workouts, diverse uitdagingen en aangepaste programma’s. Het richt zich op een breed scala aan leeftijden, van twintigers tot vijftigers en zestigers, en bevordert positieve energie en zelfzorg.

Het lidmaatschap van The Balance Club is beschikbaar voor € 39 per maand of € 288 per jaar, meer info op de website.

/

Eenvoudige beauty

The Inkey List is een betaalbaar huidverzorgingsmerk dat focust op het vinden van een perfecte skincareroutine, vanaf nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL. The Inkey List, opgericht door Colette Laxton en Mark Curry in 2018, is ontstaan uit de overtuiging dat een betere kennis betere beslissingen mogelijk maakt. Het merk heeft als missie om huidverzorging voor het grote publiek te vereenvoudigen en wil komaf maken met ingewikkeld beautyjargon.

Lees ook: Dit zijn onze beautyfavorieten om licht te reizen

 

 

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Beauty, Hotspots.