Astro deco: zo ziet jouw interieur eruit op basis van je sterrenbeeld
© Made

Astro deco: zo ziet jouw interieur eruit op basis van je sterrenbeeld

Leestijd: 7 min

Maagden houden van structuur en een minimal design. Leeuwen zijn dan weer op zoek naar een inspirerende setting. En Tweelingen? Die willen haast elke dag van inrichting veranderen. Wat heeft 2020 voor jou in petto op vlak van interieur? Made.com zocht het voor elk astrologisch teken uit.

/

Ram​

“​Kwetsbaarheid is je nieuwe kracht”

Heersende planeet: mars | element​: vuur

Kleuren​:​ rood & oranje
Producten en materialen​:​ een grote bank om tot rust te komen, een tafel voor kaarsen en kristallen, fluweel.

Pak je shine, Ram. Als het eerste teken van de dierenriem ben je graag de beste. Je steekt al je vurige energie in het bereiken van je doelen en je lijkt onaantastbaar. Maar dit jaar zal voor jou anders zijn. Je leert kwetsbaar en zacht te zijn, en je staat jezelf soms toe om ook te rusten. Hierdoor zul je je gevoeligheid als kracht kunnen gebruiken.

Lees ook: Astrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een Ram bent. 

Maak je huis gezellig, brand wat kaarsen naast een paar krachtige kristallen en leer jezelf op een andere manier kennen.

/

“Spring in het diepe en leer te ontvangen”

Heersende planeet: ​venus | element:​ aarde

Kleuren​:​ Pistache en zacht roze
Producten en materialen:​​ luxe items en goud, planten en natuurlijke elementen.

​Beste stier, wij weten dat je het moeilijk vindt, maar dit jaar moet je risico’s nemen. Als je een fijne en grote verandering in je leven wil ontvangen moet je uit je comfortzone komen en nieuwe dingen uitproberen. Dit is het moment. Niet morgen. Nu.

Lees ook: 6 signalen dat jij duidelijk Stier als sterrenbeeld hebt. 

Als aardeteken houd je van veiligheid en een stabiele basis om te kunnen groeien, maar nieuwe kansen komen niet wanneer je in oude patronen terugvalt. Ken je waarde en vind jezelf opnieuw uit – en inspireer anderen hetzelfde te doen.

/

Tweeling​

Laad op voor je verder gaat

Heersende planeet: ​Mercurius | element:​ lucht

Kleuren​:​ gele kleuren en glans
Producten en materialen​:​ spiegel, boeken- en magazines planken, een discobal en een fraaie champagne glazen om mee te proosten.

Tweelingen, het teken met twee gezichten. De een is grappig, altijd aan het lachen, praten en zorgen voor anderen. De ander is onzeker, voelt zich niet gezien en heeft weinig energie. Charmante tweelingen, je doet zoveel voor anderen, je laat iedereen glimlachen, helpt graag andere mensen en bent altijd in de buurt. Maar het is tijd om eindelijk voor jezelf te gaan zorgen.

Lees ook: Zoveel slaap heb je nodig volgens jouw sterrenbeeld. 

In 2020 draait het allemaal om je leven opnieuw te vullen met inspiratie, van mensen te houden en het belangrijkste: jezelf een goede dosis portie zelfliefde te geven. Wat inspireert jou? Wat wil je vaker doen? Koop fraaie boeken met nieuwe reisbestemmingen en plan een spirituele reis om tot jezelf te komen.

/

Kreeft​

“Uiteindelijk komt alles goed”

Heersende planeet: maan | element:​ water

Kleuren​:​ zilver, wit en crème
Producten en materialen​:​ Kussens en dekens, schapenvacht, kandelaars, grote mokken, zachte en knusse stoffen.

Lieve kreeft, 2020 wordt jouw maanjaar. Het hele jaar zal aangemoedigde worden om je intuïtiviteit te gebruiken. Als waterteken ben je zeer gevoelig, emotioneel en betekent je thuisbasis veel voor je. Het is de plek om je terug te trekken en je kan het extra goed gebruiken na de afgelopen onstuimige maanden (of zelfs jaren).

Lees meer: Astrologie: ontdek welk sterrenbeeld jouw perfecte match is. 

Maar weet je wat? Het wordt allemaal beloond in 2020. Al je uitdagende ervaringen hebben een nieuwe superkracht gecreëerd in jou die je optimaal kan inzetten. Je verdient een mooi en zuiver leven. Stel jezelf open en wees bewust van de mooie kansen die zullen verschijnen.

/

Leeuw​

“Samen is toch beter”

Heersende planeet: ​zon | element:​ vuur

Kleuren​:​ Oranje, goud en geel
Producten en materialen​:​ rond vloerkleed in goudgeel, plek voor trofeeen, gouden fotolijsten voor foto’s van jezelf (en de mensen om je heen).

Leeuw, je bent een gouden leider. Met je heersende planeet de Zon ben je er aan gewend om het middelpunt van belangstelling te staan. Maar, 2020 zal anders zijn. Je verbindt jezelf opnieuw met anderen, je openstellen en je grote visie delen om te inspireren met creativiteit en een liefdevol hart.

Lees ook: Onderzoek: deze sterrenbeelden geraken moeilijk over hun ex-partner. 

Je houdt van een luid en wild leven, maar dit jaar heb je de mogelijkheid om meer structuur te creëren en een nieuwe manier van denken te ontwikkelen. Wees moedig en laat je ego achter je. Want, samen is toch leuker dan alleen?

/

Maagd​

“De reis om gewoon te zijn”

Heersende planeet:​ mercurius | element:​ aarde

Kleuren​:​ bruin en groen
Producten en materialen​:​ groot bureau, fraaie opbergdozen, planten, aroma diffuser & oliën.

Maagden zijn gestructureerd, intelligent, precies en constant aan het werk. Daarom zijn ze ook zo succesvol. Ze houden van gezonde routines, duidelijkheid en planning. Hun geest is constant in beweging en in 2020 leren jullie om meer te ontspannen en gewoon te ZIJN.

Lees ook: Florascoop 2020: deze bloemen haal je best in huis volgens jouw horoscoop. 

Wees niet bang, je zult nog steeds die goed georganiseerde persoon zijn, met het perfecte schone en gestructureerde bureau, waar alles precies op de goede plek ligt. Maar je zult ook leren om imperfectie te accepteren. Je zal leren dat self care in de vorm van een gezichtsbehandeling of het doen van meditatie meer vreugde in je leven brengt.

/

Weegschaal​

“Onthul je verborgen kracht”

Heersende planeet:​ venus | element:​ lucht

Kleuren​:​ zachtroze, rosé goud, wit en crème
Producten en materialen​:​ marmer, sculpturen, vazen voor grote boeketten, kunstwerken.

Schoonheid, harmonie en rechtvaardigheid – dat is precies waar je als Weegschaal van houdt, toch? Alles moet altijd in balans zijn en daarom offer je jezelf vaak op voor anderen. Maar niet in dit jaar, lieve Weegschaal. In 2020 gaat om het om je eigen wensen en behoeften – want die willen ook gezien worden.

Het is jouw leven dat in balans is en misschien is het niet meer aan jou om anderen te ondersteunen, maar een anderen om JOU te steunen. Realiseer hoe krachtig je bent en wees je sprankelende zelf.

/

Schorpioen​

“Zo niet nu, wanneer dan?”

Heersende planeet:​ pluto | element:​ Water

Kleuren​: ​donkerrood, violet en zwart
Producten en materialen​:​ rookglas, spiegel, veel licht, kaarsen, leer

Oh Schorpioen, zodra je herinnert wat je essentie is, blijft niets oppervlakkig. Je bent gepassioneerd, emotioneel en intuïtief en je kent de grote dualiteit van het leven. Het leven kan alleen bestaan met de dood. Dus je weet dat tijd niet oneindig is en in 2020 is het tijd om actie te ondernemen. Om eindelijk alle dingen te doen die je altijd al wilde doen. Want zo niet nu, wanneer dan wel?

Het leven is kort, dus leef groots. Kijk in de spiegel en wees de bad ass versie van jezelf, die eindelijk actie onderneemt. Alles begint met de eerste stap.

/

Boogschutter ​

Ready, set, vuur

Heersende planeet:​ jupiter | element:​ vuur

Kleuren​:​ paars, oranje en goud
Producten en materialen​:​ prints van wilde dieren en de natuur, wereldkaart, wereldbol, boekenplank.

Wauw, je bent op een nogal avontuurlijke reis op zoek naar de grote betekenis van het leven, toch? Voortdurend leren, je kennis aanvullen en andere visies leren kennen om die van jezelf te verrijken. Goed nieuws: je hebt jouw visie misschien al gevonden. In 2019 heb je jezelf op een hoger niveau leren kennen, maar in 2020 mag je nog meer in het diepe springen, om een zuivere basis te creëren die je zal helpen om te groeien. Breng helderheid naar jezelf, gebruik je kennis om succesvol te zijn in je werk. De wereld heeft wijze en moedige mensen nodig, dus bevrijd het wilde dier in jezelf en maak je klaar, vuur!

/

Steenbok​

“De grote knal die je verder zal brengen”

Heersende planeet:​ saturnus | element:​ aarde

Kleuren​: ​grijs, donkergroen en donkerblauw
Producten en materialen​:​ canapé, kruk, hondenmand, hangmat, fluweel.

Beste Steenbok, dit jaar verandert alles volledig. Het begint met Saturnus die in januari contact maakt met Pluto, die het mogelijk maakt om oude structuren en delen van je leven – die niet meer bij je passen – volledig los te laten. Want weet je? Je bent er misschien wel uitgegroeid. Je bent verschillende keren getest en als een rationeel, hardwerkend teken moet je alles loslaten wat je beperkt in je emotionele groei. Het tijd om te focussen op wat echt belangrijk is. En met Jupiter in jouw teken het hele jaar ontvang je genoeg steun om in alles wat je doet. Dus ontspan op je chaise longue, voeten omhoog, voel, ontvang en geniet van het leven.

/

Waterman​

“Stabiliteit creëren in een tijdperk van verandering”

Heersende planeet: ​uranus | element:​ lucht

Kleuren​:​ pastelgeel en pastelblauw
Producten en materialen​:​ een grote werktafel, fraaie serviesset, waterflessen met kristallen.

Opstandige, toekomst gedreven Waterman, wat moeten we zonder jou? Je geweldige ideeën veranderen onze wereld en dit is meer nodig dan ooit. Meestal verlang je naar vrijheid en hou je niet van regels, maar dit jaar gebeurt er met Saturnus iets heel speciaals: je zoek naar veiligheid en verantwoordelijkheid.

Lees ook: 6 tekenen dat jij duidelijk een Waterman bent. 

Je wil iets zinvols creëren om een grotere gemeenschap en onze planeet te helpen. Dus verzamel inspirerende en motiverende mensen om je heen en werk samen met ze aan een masterplan voor 2020 en alle jaren die zullen volgen. Gebruik 2020 om je grote visie realiteit te laten worden.

/

Vissen​

“Droom groot met beide benen op de grond”

Heersende planeet:​ neptunus | element:​ water

Kleuren​:​ zeegroen, lila, maar om eerlijk te zijn: alle glanzende en glinsterende regenboogkleuren.
Producten en Materialen​:​ een dromerig bed, notitieboek, kristallen bol en roze bril.

​Oh, dromerige vissen. Geen enkel ander teken is zo verbonden met het universum. Het is diepste wens om hier op aarde alle levende wezens met elkaar te verbinden. Je leeft in je eigen droomwereld, maar in 2020 kom je terug in de realiteit. Die kan moeilijk te accepteren zijn, maar in 2020 komen er grote kansen voor enorme veranderingen die je dichter bij je eigen visie zullen brengen.

Dream big, maar blijf wel geaard. Je zal de kracht leren omarmen van je sensitieve persoonlijkheid in deze wereld en stabiliteit en steun vinden van gelijkgestemde mensen die jouw visie delen. Ga met de stroom mee en communiceer op een authentieke manier.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Horoscoop, Interieur, Made.com.