Crush of the (national holi)day: de verfborstels van Awardt
© Pers

Crush of the (national holi)day: de verfborstels van Awardt

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Het Belgische accessoiremerk Awardt staar gekend om zijn knotsgekke en innovatieve verpakkingen. Dit keer is dat niet anders. Ter gelegenheid van de nationale feestdag breidt het merk zijn collectie hoofddeksels, verpakt als verfborstels, uit met de Belgische driekleur.

/

100% Belgisch

Awardt is 100% Belgisch en dat laten ze jou niet ongezien voorbijgaan. Al jaren brengt het merk ode aan ons klein vaderland, onder andere door collecties in de Belgische driekleur te produceren. Enkele jaren geleden brachten ze nog enkele ludieke clutches en portemonees op de markt in de vorm van een frietzakje.

Dit jaar mag je je verwachten aan knotsgekke hoofdeksels zoals mutsen verpakt als verfborstel. Vanwege het succes van deze collectie en ter ere van de Belgische feestdag (O dierbaar België, o heilig land der vaad’ren…) heeft het label beslist de collectie mutsen uit te breiden met drie nieuwe kleuren: zwart, geel en rood.

Awardt

Pers

De hoofddeksels zijn vervaardigd uit 100% wol en zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurengamma.
Verkoopprijs: €30-,

Nog niet uitgelezen? Ontdek meer Belgische trots op: Crush of the day: Paolina is nieuw en 100% Belgisch met een Catalaanse touch, 5 prachtige Belgische labels die nog eens duurzaam zijn ook en Uniek in België: betaal je design interieur af dankzij Brusselse start-up AFC.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: 100% Belgisch, Awardt, Belgisch familiebedrijf.