Crush of the day: Paolina is nieuw en 100% Belgisch met een Catalaanse touch
© Instagram @Paolina_clothes

Crush of the day: Paolina is nieuw en 100% Belgisch met een Catalaanse touch

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Voor de creatie van dit label reisde Paolina oprichtster, Macha Dormal, terug naar haar kindertijd. Of toch alvast, het land. Het resultaat? Een vrouwelijke collectie one-size shirts die niet alleen elegant maar ook casual oogt. Ontdek er alles over hier.

/

Ik heb een boot

Macha Dormal werd voor de kenmerkende Paolina shirts geïnspireerd door de Catalaanse boot van haar grootvader. Die boot heeft een sterke voetprint nagelaten in Macha’s kindertijd. Nu probeert zij net zoals haar grootvader een grote voetprint na te laten samen met haar kledinglabel Paolina.

Elk Paolina hemd wordt in kleine hoeveelheden geproduceerd en genummerd. Dit omdat de hemden met een tone-on-tone print worden gemaakt met duurzame en lichte materialen. Daarbij wordt elk item gecreëerd in een kleinschalig familiaal Belgisch atelier, 100% Belgisch dus. What’s not to love?

Lees ook: Crush of the day: De Ikon Belt Bag is jouw must-have voor de zomer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door P A O L I N A (@paolina_clothes) op

De hemden zijn allemaal geprijsd aan €295 en zijn verkrijgbaar via de instagram pagina (@Paolina_Clothes) van het merk en de eshop. Het Blava hemd is exclusief verkrijgbaar bij Cachemire Coton Soie in Brussel.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: 100% Belgisch, Ik koop Belgisch, Paolina.