Crush of the Day: De frietzakjes van Awardt
© Awardt

Crush of the Day: De frietzakjes van Awardt

Leestijd: 1 min

Op de Nationale Feestdag zetten wij graag een Belgisch merk in de kijker. Zeker wanneer het merk in kwestie speciaal voor 21 juli clutches op de markt brengt in de Belgische driekleur... en in de vorm van een puntzak. Aanschouw de frietzakjes van Awardt!

Awardt is het accessoiremerk van het moeder-dochterduo Wies en Els. Samen creëren ze unieke handtassen, hoeden en sjaals. De natuur en de kunst zijn hun favoriete inspiratiebronnen en ze experimenteren er graag op los met structuren, texturen en contrasten. Bovendien worden alle stuks van A tot Z in België vervaardigd. Belgischer kan het dus niet!

atelier #plans #project #leather #handmade #texture #ilovehandmade

Een bericht gedeeld door Awardt By Wies&Els (@awardt_wies_els) op


Speciaal voor de nationale feestdag creëerden ze een ludieke clutch en portemonnee in de vorm van een frietzak. De clutch is beschikbaar in de Belgische kleuren én met een frietprint. “O dierbaar België, o heilig land der vaad’ren…”

Als kers op de taart (of als kwak mayonaise op de friet) blijken de clutches ook nog eens duurzaam te zijn want ze zijn gemaakt van restjes leer uit vorige collecties. Wij zijn overtuigd!

frietzakjes Awardt clutch driekleur Belgisch duurzaam

De clutch in zwart, geel of rood komt op €163. De clutch met frietprint is enkel beschikbaar op bestelling en komt op €245. De portemonnee in zwart, geel of rood is verkrijgbaar voor €45. Verkooppunten via www.awardt.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: 21 juli, Accessoires, Awardt, België, Clutch, Frieten, Nationale feestdag.