Vergeet de honeymoon en neem je single vrienden mee op buddymoon
© Unsplash

Vergeet de honeymoon en neem je single vrienden mee op buddymoon

Door Enya Torrez
Leestijd: 2 min

Out with the old, in with the new. Huwelijksreizen zijn niet meer alleen voor getrouwde koppels. Meer en meer koppels kiezen er namelijk voor om de viering te verlengen en hun vrienden mee te nemen op buddymoon.

Buddy… wat?

Een buddymoon is een huwelijksreis waar het koppel zijn vriendengroep meeneemt op huwelijksreis. Het concept werd een echte trend nadat Jennifer Aniston en Justin Theroux hun vrienden meenamen op hun huwelijksreis naar Bora Bora in 2015.

Nu kan natuurlijk niet iedereen een tropisch reisje voor zichzelf en zijn vrienden betalen. Dat hoeft ook totaal niet. Een buddymoon is vaak een goedkopere oplossing voor huwelijksreizen, die al snel tot enkele duizende euro’s kunnen kosten. Met een buddymoon deel je niet alleen ervaringen met je vrienden maar ook de kosten.

/

Buddymoon locaties

Huwelijkreisbestemmingen zijn niet meer alleen voor getrouwde koppels. Wij lijsten voor jou enkele locaties op die perfect zijn voor zo’n buddymoon.

1. The Surf Club – Florida

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Four Seasons Hotel Surfside (@fssurfside) op

Ten Noorden van Miami, Florida ligt aan de rustige stranden van Surfside het Four Seasons hotel, The Surf Club. Huur een cabana voor je vriendengroep en krijg toegang tot het verfrissende zwembad met relaxerende zetels waarin je je kan afschermen van de zon. Geniet in de avond van happy hour bij de vele bars en restaurants in de buurt. Of ga even heerlijk shoppen in de Bal Harbour Shops.

2. Hotel Esencia – Mexico

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Secret lagoon right next door #theweekendbegins #tulumstyle #regram @amaliacarroza #bluelagoon #virtuosotravel #mexicoisalwaysagoodidea

Een bericht gedeeld door Hotel Esencia (@hotelesencia) op

Gesitueerd in de Mayan Riviera ligt deze tropische speeltuin, origineel ontworpen als prive bestemming voor de Italiaanse royals. Boek de private villa’s voor jou en je crew en exploreer de Maya ruïnes in Tulum. Liever wat meer actie? Ga dan snorkelen of duiken gevolgd met een verfrissende margeritha op het strand.

3. The Retreat – Ijsland

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Retreat at Blue Lagoon (@retreat.bluelagoon) op

Een uurtje buiten de hoofdstad Reykjavik ligt het majesteuse hotel The Retreat. Hebben jij en je vrienden nood om eens heerlijk te onstpannen na het legendarische trouwfeest? Dan is dit de perfecte buddymoon locatie voor jullie. Vul je dagen met gepersonaliseerde massages en schoonheidsbehandelingen terwijl je uitkijkt op de prachtige Blue Lagoon.

4. Yacht week – Britse Maagdeneilanden

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Yacht Week (@theyachtweek) op

Neem je vriendgroep mee voor het ultieme feest op zee. The Yacht Week staat voornamelijk gekend om zijn route langs de kust van Kroatië met jonge feestgangers die 24/24 het beste van zichzelf geven. Je zult zien dat de route rond de Britse Maagdeneilanden de ideale balans aanbiedt tussen ontspanning en feestjes. Met een echte kapitein aan het roer en een optionele gastheer of gastvrouw moet je werkelijk aan niets anders denken dan plezier maken.

Vind je dit een interessant artikel? Lees dan ook eens: Wegdromen: ’s werelds meest gehashtagde bestemmingen voor een huwelijksreis, 20 perfecte jurken om deze zomer een huwelijk bij te wonen en Een herfsthuwelijk? De mooiste trouwjurken voor elk type bruid.

 

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Buddymoon, Huwelijksreis, Reizen, Trouwen.