Win een gietijzeren stoofpan van Le Creuset
© Le Creuset

Win een gietijzeren stoofpan van Le Creuset

Leestijd: 1 min

Het assortiment iconische stoofpannen van Le Creuset, is beschikbaar in een nieuwe kleur: Rhône. De nieuwe tint, een verfijnd dieprood, is geïnspireerd door de Côtes de Rhône, een legendarische wijnstreek in Frankrijk. 

Het nieuwe kleurenpalet is doordrenkt met nuance en verfraaid met een luxueuze gouden knop. De tonen van pruimen, kersen en rode wijn brengen warmte en rijkdom aan tafel. Kortom Rhône is een elegante kleur met eindeloze combinatiemogelijkheden, en zal in de loop der jaren alleen maar mooier worden.

Om de lancering van de nieuwe tint te vieren, geeft Le Creuset twee Signature stoofpannen in geëmailleerd gietijzer van 24 cm ter waarde van 315 euro weg.

Een eerbetoon aan de Côtes du Rhône

Net zoals alle stoofpannen van Le Creuset, blinkt ook het Rhône gamma uit in gebruiksgemak. Dankzij een hittebestendige knop die temperaturen tot 260°C aankan, bieden de stoofpannen een stevige grip en maken ze het veilig optillen van het deksel mogelijk, zelfs met ovenhandschoenen. 

De lichte geëmailleerde binnenkant maakt reinigen eenvoudig, waardoor u tijd bespaart en meer kunt genieten van het koken. De grote handgrepen zorgen voor een moeiteloze verplaatsing van kookplaat naar oven of tafel, zelfs met ovenhandschoenen aan. Het deksel houdt vocht vast en verbetert de smaak van uw gerechten. 

Bovendien zijn de pannen bestand tegen constante, lage tot middelhoge warmte, waardoor het gietijzer wordt beschermd en u keer op keer kunt genieten van overheerlijke resultaten.

De Le Creuset stoofpan is al bijna een eeuw lang geliefd bij koks over de hele wereld. Ontworpen voor stoofschotels, gebraden vlees, soep, ovenschotels en zelfs om te bakken is dit iconische product de enige pan die u nodig heeft voor onvergetelijke maaltijden met een intense smaak.

Gietijzeren producten variëren in prijs van 159 euro tot 395 euro, aardewerkproducten van 12 euro tot 65 euro, en accessoires van 13 euro tot 125 euro.

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Le Creuset.

Lees ook:
Dit is jouw teken om nù je droomvakantie naar Kroatië te plannen
Guess Airwash: het nieuwe, duurzame alternatief voor stone washed jeans
‘The Solution’: de collageenoplossing voor een stralende huid

Commercieel team De artikels van >