‘The Solution’: de collageenoplossing voor een stralende huid
© Oslo Skin Lab

‘The Solution’: de collageenoplossing voor een stralende huid

Leestijd: 2 min

Allemaal worden we ouder, maar we doen dat wel liefst zo stralend én natuurlijk mogelijk. Wel, dan voegt ‘The Solution’ van Oslo Skin Lab, een poeder dat de collageenproductie stimuleert, de daad bij het woord als dé oplossing voor een jongere huiduitstraling.

De wondere wereld van collageen

Collageen is als onderdeel van het bindweefsel de belangrijkste factor om de huid mooi, veerkrachtig en elastisch te houden. Naarmate we ouder worden, neemt het collageengehalte in het lichaam echter geleidelijk af, met vanaf je 25ste tot 30ste al gemiddeld zo’n 1-2% per jaar. Dit neemt verder toe door leefstijlfactoren die het verouderingsproces negatief beïnvloeden, zoals blootstelling aan de zon, roken, alcohol en een ongezond dieet.

Pleit je schuldig aan één van deze aanklachten? Wel, niet gevreesd, want hier vertraagt The Solution jouw proces. We kunnen ons lichaam namelijk triggeren om meer collageen aan te maken. Door bioactieve peptiden in te nemen, geven de supplementen een signaal aan het lichaam dat de natuurlijk productie van collageen verhoogt. Die hernieuwde collageen-productie zal vervolgens helpen om de bovenste huidlaag glad te strijken, waardoor rimpels en lijntjes minder diep en zichtbaar worden – en in sommige gevallen zelfs helemaal verdwijnen.

‘The Solution’ van OSLO Skin Lab

Waarom dan net voor dìt product kiezen?

The Solution heeft in heel Europa tevreden klanten en sleepte meerdere beauty prijzen binnen, zoals de Dutch Beauty Award in 2021. Oslo Skin Lab bestaat al sinds 2016, maar is sinds kort ook officieel in België terug te vinden. Het merk werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen werd. Bij dit product is dat type 1 gehydrolyseerd collageen, met sterk aangetoonde positieve effecten op de huid.

Daarnaast biedt The Solution huidverzorgingsminimalisme op zijn best, want het kan fijn gecombineerd worden met elke bestaande routine. Geen enkele reden dus om te stoppen met je favoriete gezichtsverzorgingsproducten. Het is dan ook geen “kuur”: hoewel veel mensen na 6 tot 8 weken zichtbare resultaten vertonen, zal het effect weer verdwijnen als je ermee stopt. Verdere verbeteringen worden ervaren tijdens langdurige inname. Net als producten die je van buitenaf aanbrengt, dient huidverzorging van binnenuit een vast onderdeel te worden van je dagelijkse huidverzorgingsroutines. Bovendien heeft het poeder een neutrale geur en smaak waardoor je het makkelijk overal mee kan vermengen.

Verbluffende wetenschappelijke resultaten

Regelmatige inname van The Solution leidt tot een verbetering van de structuur en stevigheid van de huid, een verhoging van de huidelasticiteit en minder fijne lijntjes. Daarnaast was de rimpeldiepte bij deelnemers in acht weken tijd gemiddeld met 20%(!) afgenomen. Bovendien heeft het product een effect op onze volledige huid: zo gaat het ook de zichtbaarheid van cellulite tegen.

 

Met de kortingscode MARIECLAIRE krijg je nu 60% korting op de verpakking van het vrijblijvende membership aan €24,90. Met het membership zorgt Oslo Skin Lab ervoor dat je het product altijd in huis hebt. Meer info vind via de website.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwering met Oslo Skin Lab.

https://www.osloskinlab.be/

Lees ook:

7 films, series en documentaires die in januari op Netflix verschijnen

Recept: zo maak je zelf een gemakkelijke Driekoningentaart

Dankzij deze 6 tips ga je bewuster met geld om in het nieuwe jaar

Commercieel team De artikels van >