Brussel loopt warm voor cinnamon rolls van Have A Roll
© have a roll

Brussel loopt warm voor cinnamon rolls van Have A Roll

Leestijd: 1 min

Nadat 'Have A Roll' nog maar net een filiaal opende in Gent, werd de volgende locatie in Brussel aangekondigd. De derde winkel van de zoete zonde opende afgelopen weekend op 4 februari de deuren in Elsene. 

/

Oprichter Dennis Van Peel: “We krijgen van fans heel wat suggesties van steden die onze cinnamon rolls wel graag zouden lusten, maar Brussel stond met stip bovenaan het lijstje. We probeerden dit al eens uit met een afhaalmoment, wat veel succes. Reden genoeg dus om ons permanent te vestigen in de bruisende hoofdstad!”

/

Vegan

Een nieuwe locatie, maar wel met hetzelfde vertrouwde menuJe kan er heel wat smakelijke variaties van kaneelrolletjes vinden, maar ook warme en koude drankjes. Naast het vaste menu zijn er bovendien elke maand twee specials verkrijgbaar. Zoals altijd worden alle en toppings bereid met plantaardige ingrediënten. 100% vegan dus, en in 2022 ook nog eens bekroond met de ‘Be Vegan Award’ voor ‘Best Pastry’.

Have A Roll Brussel is gelegen in Ixelles/Elsene op Rue Du Bailli/Baljuwstraat 4. De winkel is geopend op woensdag tot en met zondag van 11u tot 18u, een uurtje langer dus dan de winkels in Antwerpen en Gent.

Lees ook: Valentijn: onze ultieme shopping

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Brussel.