Wedstrijd: win een 5-daagse wintersportvakantie naar Vaya Kaprun met Sunweb
© Sunweb

Wedstrijd: win een 5-daagse wintersportvakantie naar Vaya Kaprun met Sunweb

Leestijd: 1 min

Is de nood om er even tussenuit te gaan ook zo groot bij jullie? Dan hebben we goed nieuws! Want samen met Sunweb geven we een 5-daagse wintersportvakantie weg naar de bergen voor 2 personen. 

Afgelopen zomer liet Oostenrijk al zien hoe verantwoord toerisme in tijden van corona werkt, en dat zal ook voor het aankomende wintersportseizoen niet anders zijn. Natuurlijk zal je reis er net iets anders uitzien dan je gewoon bent, maar skiën/snowboarden blijft even leuk en wordt misschien wel leuker nu het een stuk rustiger op de piste zal zijn.

Daarom geven we samen met Sunweb een 5-daagse wintersportvakantie weg voor 2 personen naar Vaya Kaprun. Dit prachtige luxecomplex ligt aan de rand van het centrum van de Oostenrijkse gemeente Kaprun en op 250 meter van de piste. De high-end appartementen zijn met oog voor detail ingericht en beschikken over alle voorzieningen. Je krijgt er bovendien een 3-daagse skipas bij zodat jullie je helemaal kunnen uitleven in de sneeuw!

Veiligheid staat bij Sunweb altijd op de eerste plaats, no matter what. Terplekke zal alles veilig en volgens de geldende regels gebeuren. Moest het reisadvies voor je bestemming binnen twee weken voor vertrek wegens COVID-19 negatief worden, zal een passend alternatief worden aangeboden.

 

Dit kun je winnen

  • 5-daagse wintersportvakantie naar Vaya Kaprun
  • Voor 2 personen
  • Inclusief 3-daagse skipas: Skipas Ski Alpin Card
  • Op basis van eigen vervoer
  • Geldig voor vertrek tussen 17 en 31 januari 2021
  • Niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld
  • Er wordt 1 winnaar gekozen

Succes!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sunweb.
Sunweb.be

Commercieel team De artikels van >

Tags: Ski, Skibestemmingen, Wedstrijd, Wintersport.