Wedstrijd: stuur een foto van jou en je kat in en win het boek ‘Snor’ + exclusieve goodie bag
© Shutterstock

Wedstrijd: stuur een foto van jou en je kat in en win het boek ‘Snor’ + exclusieve goodie bag

Leestijd: 1 min

Ben jij benieuwd naar wat jouw kat denkt en voelt? Wil je begrijpen wat jouw kat je probeert te vertellen? Je ontdekt het allemaal in 'Snor', het eerste wetenschappelijk onderlegde prentenboek over katten. En wij hebben goed nieuws, want we mogen 5 exemplaren + een exclusieve goodiebag weggeven. 

/

“Ik heb dit boek geschreven voor mijn kinderen omdat ik het miste in het klassieke aanbod van kinderboeken over katten”, zegt co-auteur Joline De Jaegher. De ervaren kattengedragstherapeute sloeg de handen in elkaar met haar moeder, een geroutineerde boekenjuf, en samen brachten ze ‘Snor’ tot leven, een prentenboek over katten voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het eerste deel bestaat uit een leuk kinderverhaal met beeldrijke illustraties. We volgen een dag uit het leven van Snor, een Heilige Birmaan met heel wat kattenkwaad op z’n kerfstok. In het tweede deel nemen de auteurs op een luchtige manier de basics van kattengedrag onder de kinderloep. De wetenschappelijke insteek is een absolute primeur in het Nederlandstalige kinderboek. Op de website van Poes Partout lees je een interview met De Jaegher.

 

rv

/

WEDSTRIJD

Marie Claire mag exclusief 5 exemplaren weggeven van ‘Snor’. Daarbij krijg je ook een exclusieve ‘Snor Goodie Bag’. Het team van Chatogand voorziet ook een ‘coronaproof’ alternatief indien het lanceringsevent niet doorgaat. Dit zit er allemaal in de goodie bag:

  • Ticket voor de lancering van ‘Snor’ (najaar 2020)
  • Exclusieve voorleestips voor volwassenen
  • Speciale boekenlegger van ‘Snor’
  • Kruidenzakje van ‘Snor’ voor jouw kat
  • Het ‘Snor’ diploma
  • Stiftsetje van ‘Snor’
  • Creative Kids kunnen zich uitleven met de goodie bag zelf

Via deze link kun je deelnemen aan de wedstrijd. Je heb van vrijdag 11/09 t.e.m. zondag 27/09 (middernacht) tijd om een foto van jezelf en je kat in te sturen. Richtlijnen zijn er niet, maar hoe creatiever je uit de hoek komt hoe meer kans je maakt om te winnen natuurlijk. De redactie van Marie Claire kiest uiteindelijk de 5 leukste exemplaren uit. De winnaars worden in de week van 28/09 via mail verwittigd.

 

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Huisdieren, Kat, Wedstrijd.