Stay local: boek hier je verblijf aan de Belgische kust
©

Stay local: boek hier je verblijf aan de Belgische kust

Leestijd: 1 min

Klinkt een staycation je goed in de oren? Ook dit najaar blijft de kust de ideale bestemming voor een weekendje weg. En de beste hotelkamers, die boek je nu via een platform van eigen bodem.

Flaneren op de dijk, heerlijk tafelen en vooral lokaal logeren in een gastvrij hotel: in Knokke-Heist kan het allemaal. Kom ook jij een weekendje uitwaaien aan de Noordzee? Support your locals en boek je verblijf dit najaar rechtstreeks bij je favoriete hotel via de website visitkh.be. Je reserveert er een kamer aan het meest voordelige tarief, snel en eenvoudig bij het hotel zelf. Op visitkh.be vind je de grootste keuze aan hotels in Knokke, betaal je steeds de beste prijs én krijg je bovendien tal van extra voordelen. De mooiste kustgemeente en haar hotels zijn alvast klaar voor je. Er rest je alleen nog je koffers te pakken.

Slapen in stijl

Visit Knokke-Heist

© Visit Knokke-Heist

VisitKH is een platform opgericht door de hoteliers van Knokke-Heist om je boeking te vergemakkelijken: geen tussenpersonen of partners, maar ook directe communicatie tussen jou en het hotel. Dat betekent geen commissie bij je boeking en dus betere tarieven. Daarnaast kan je rekenen op de beste garantie en annuleringsvoorwaarden, net als een uitstekende service tijdens je hele verblijf. Want zonder onnodige tussenschakels, kunnen je specifieke wensen veel sneller aangepakt worden.

Je persoonlijke gids

Visit Knokke-Heist

© Visit Knokke-Heist

En dat is niet alles: boek je via visitkh.be, dan krijg je bovenop je verblijf een gratis vip-guide: een voordelenboekje waarmee je tal van extra’s en kortingen krijgt bij handelaars, restaurants en andere recreatiecentra in Knokke-Heist. Je vindt op de website ook een lijst van leuke adresjes en een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden in de kustgemeente

Meer weten? Bezoek dan snel visitkh.be, laat je inspireren en geniet van de beste hotelprijzen in Knokke-Heist!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Visit Knokke-Heist.
www.visitkh.be

Lees ook :

Weekendje weg: bezoek bijzondere kunst in Knokke-Heist

Kunst en design: verrassende adressen aan de Belgische kust

Laat je smaakpapillen verrassen door deze 6 trendy adresjes in Knokke-Heist

Commercieel team De artikels van >