Nikki Beach Marbella: De Ultieme Party Hotspot in de zon
© Nikki Beach Marbella

Nikki Beach Marbella: De Ultieme Party Hotspot in de zon

Leestijd: 1 min

Gelegen aan een van de mooiste witte zandstranden van Spanje, biedt deze exclusieve beach club alles wat je nodig hebt voor een perfecte zomerdag aan de Costa del Sol. Sinds de opening in 2003 is Nikki Beach Marbella dé place to be voor iedereen die wil genieten van zon, zee, lekker eten en non-stop feest.

/

Wandel binnen en voel direct de chille vibe: witte cabana’s, comfy ligbedden en een strakke, mediterrane look. Het zwembad, met een verhoogd dek vol ligbedden, vormt het bruisende hart van de locatie. Hier lounge je terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee.

Geen poolparty zonder cocktails en food

Nikki Beach Marbella biedt een menukaart vol wereldse smaken. Favorieten? De romige burrata, de smaakvolle kipquesadilla en de sappige beef sliders. Elk gerecht is een feestje voor je smaakpapillen en perfect te combineren met hun creatieve cocktails. Vergeet niet de Paloma cocktail te proberen – super verfrissend! Hoe later op de dag, hoe harder de beats. Bij Nikki Beach Marbella is het elke dag party time. Met live muziek, modeshows en themafeesten zit de sfeer er altijd goed in. En het entertainment? Altijd spot on. Bestel een fles champagne en er verschijnt een mini-raceauto met een hostess die de fles brengt – een spektakel dat je niet wilt missen!

Nikki Beach Marbella is dé plek om te zien en gezien te worden. Het publiek is een mix van locals en internationale jetsetters, allemaal op zoek naar een geweldige tijd. De service is top-notch, met vriendelijk personeel dat ervoor zorgt dat je niets tekortkomt. Het seizoen bij Nikki Beach Marbella loopt tot en met 29 september, dus mis het niet. Of je nu komt voor een relaxte dag aan het strand, een knallend feest of een culinaire experience, Nikki Beach Marbella biedt een veelzijdige en stijlvolle setting die je niet snel zult vergeten. Snel boeken!

Lees ook: https://marieclaire.be/nl/hotspots-dit-zijn-de-vijf-beste-adresjes-voor-thais-in-gent/

Zet nu al in je agenda:

26 juli | Echoes met speciale gast DJ HVMZA
Vier samen met ons op dit evenement met speciale gast DJ HVMZA.

2 augustus | Sound Waves met speciale DJ-gast Joezi
Verlies jezelf in de beats van speciale gast DJ Joezi, golf na golf.

29 september | Gateway: Until We Meet Again – Slotfeest
Vier samen met ons de zon, de goede sfeer en de essentie van Nikki Beach Marbella terwijl we afscheid nemen van het
seizoen.

Elspeth Jenkins De artikels van >

Editor in Chief Elspeth studeerde in 2006 af aan het London College of Fashion, na stages bij Dazed & Confused en British Vogue belandde ze als freelance styliste en modejournaliste terug in België.

Tags: Beachclub, Beachparty, Cocktails, Strand, Zomer.