New York: de beste selfiespots in The Big Apple
© Unsplash

New York: de beste selfiespots in The Big Apple

Door Laura Dabekaussen & Eva Diaz Gonzalez
Leestijd: 2 min

New York is een stad van dromen, van hoge wolkenkrabbers en van het levendige Times Square. The Big Apple biedt oneindig veel leuke dingen om te doen, maar het is een trip die je waarschijnlijk niet elk jaar onderneemt. Reden temeer om leuke foto's te maken! Wij zochten voor jou de meest fotogenieke plekjes uit om je selfiestick op los te laten.

/

Brooklyn Bridge

De Brooklyn Bridge is één van de oudste bruggen in Amerika en verbindt Manhattan met Brooklyn. Dé perfecte plaats voor je eerste selfie. De brug heeft een prachtige architectuur en als je s’ochtends komt, voor de toeristenmassa, heb je gegarandeerd de perfecte foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HANNA (@hannapysh) op

/

New York: yellow cabs

Als je één gele taxi ziet, ben je niet per se in New York. De populaire New Yorkse iconen zijn vandaag vertegenwoordigd in vele bekende grootsteden. Zie je echter 4 volledige rijen gele taxi’s langs je heen zoeven, terwijl mannen en vrouwen fluiten en zwaaien om er één te pakken te krijgen? Ja, dan mag je vrij zeker zijn dat je in New York bent. Deze iconische, yellow cabs zijn je tweede ‘perfect selfie’-spot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door PAUL & EMILY (@ourworld_insquares) op

/

Greenwich Village ‘The Village’

Deze bekende wijk was al meermaals de achtergrond van Amerikaanse Tv-series. Ben je Carrie Bradshaw uit Sex and the City of eerder Monica Geller van ‘Friends’? Dan wordt dit je perfecte copycat-selfie. Weetje: Bob Dylan vereeuwigde deze wijk ook al op de cover van zijn album ’the freewheeling’ Bob Dylan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Krisztina Olajos (@krisztina_olajos) op

/

Top of the rock: Rockefeller Centre

Voor een adembenemend zicht op New York City, is dit de perfecte plek. Je kan natuurlijk ook het Empire State Building beklimmen, maar het voordeel van Rockefeller Centre is dat het hier veel minder druk is… en dat je uitzicht hebt op het Empire State Building.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alycia Poynton (@alyciapoynton) op

Top of the Rock: 30 Rockefeller Plaza, New York, NY 10112. Open van 08.00 uur tot 12.30 uur

/

The metro

Verrassend of niet, ook een foto in de metro is een echte aanrader. De metro’s zijn vaak nog authentiek en bieden een leuke inkijk in het leven van de mensen in New York. Tip: breng een bezoek aan het New York Transit Museum in Brooklyn. Dit museum onthult de metro’s die in de loop der jaren The Big Apple hebben doorkruist.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Christine (@tesschristinexo) op

New York Transit Museum: 99 Schermerhorn St., Brooklyn, NY 11201. Open van 10.00 tot 16.00 uur op weekdagen en van 11.00 tot 17.00 uur in het weekend.

Lees meer leuke artikels: Citytrip wat te doen in Boedapest, Vijf gezonde zelfbruiners voor een stralende winterhuid, Waarom alleen reizen nooit eenzaam reizen is, Glutenvrij eten in brussel vijf adresjes, Citytrip wat te doen in Sevilla,

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Citytrip, Famous spots, New Yor, Picture, Selfie.