5 zelfbruiners voor een stralende winterhuid
© Getty Images

5 zelfbruiners voor een stralende winterhuid

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 2 min

We zitten er middenin, de vakantie is al lang voorbij en de winterkwaaltjes beginnen op te steken. We hebben rode neuzen, droge handen, een bleke huid, kortom we lijken helemaal niet meer op die instagram posts van de zomer. De oorzaak, of toch één van de, is het ontbreken van dat bruine kleurtje. Krijg je glowy teint van in de zomer terug met deze gezonde zelfbruiners en kom zorgeloos de wintermaanden door.

Hoe bruin je een winterhuid?

Natuurlijk is bruinen in de winter niet hetzelfde als in de zomer. Verfris je huid daarom en geef ze een boost met een gezonde portie glow. Wij lijsten voor jou de leukste (en gezondste) zelfbruiners op voor de winter.

/

#1. Loving tan

Het Australische merk Loving Tan is een echte winnaar onder de zelfbruiners. De mousse die je aanbrengt met een handschoen bevat enkel natuurlijke ingrediënten en heeft een olijfkleurige ondertoon. Het resultaat? Geen Oompa Loompa– toestanden en een gelijkmatige kleur. Hoewel deze mousse niet speciaal voor de winter is uitgebracht is ze door haar 3 varianten, medium, dark en ultra dark, perfect geschikt. Gebruik de medium om tijdens de wintermaanden je teint te behouden.

lovingtan_mc

Loving Tan

Loving Tan, medium mousse, 30,82

Leuke extra: Deze zelfbruiner heeft ook een 2hours express variant. Quick and easy voor een langdurige en stralende teint.

/

#2. Eco sonya winter skin

De Eco Tan Winterskin by Sonya is een voedende zelfbruiner die niet afgeeft. Je huid wordt verzorgd met Aloe Vera en cacao fruitpoeder zorgt voor een mooie en stralende gloed. Het is een lichte crème, die je, om de dag, voor het slapengaan aanbrengt. Een extra reden waarom je deze zeker moet aanschaffen? Winter skin is 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij en heeft een PETA certificaat. Nature first, skin first!

Ecobysonya_mc

Eco by Sonya

Eco by Sonya Eco Tan Winter Skin, crème, € 32,50

/

#3. Curasano Spraytan Express

Een zomerse tint in enkele minuten tijd? De Curasano spraytan express is een spray met goudachtige mist, die je direct dat egale en zonnige tintje geeft. Breng aan in lagen voor een donkerder effect.

curasano_mc

Curasano

Curasano spray tan, €39,95

Tip: gebruik een handschoen voor grotere lichaamsdelen en een make-upkwast om kleine hoeveelheden op je gezicht aan te brengen.

/

#4. Chanel soleil identité

Deze zelfbruinende gelaatsverzorging breng je dagelijks aan. Bouw geleidelijk aan je kleurtje op voor een natuurlijk effect. Eens bereikt, breng hem dan 2 à 3 keer per week aan. De crème is zacht op de huid en is licht geparfumeerd. Omdat ook de winterzon verraderlijk is voor tere huidjes heeft deze zelfbruiner bovendien een bescherminsgfactor SPF 8.

chanel_mc

Chanel

Zelfbruinende gezichtscrème Chanel, € 41,00

/

#5. B-tan Fake it Till You Make it

Deze tanning mousse is perfect voor already bruine huidjes. Omdat alle huid zijn glans in de winter kan verliezen, is het belangrijk de huid ook te voeden. Gebruik voor de mousse een hydraterende crème en je huid krijgt binnen het uur opnieuw die stralende gloed. Aan deze mousse is niks fake, natuurlijke ingrediënten zorgen voor jouw huid.

Btan_fakeittillyoumakeit_mc

Boozyshop

B-tan fake it till you make it zelfbruiner, € 19,95

 

Meer artikels zoals deze lezen: De leukste gezichtsmaskers om jezelf in de watten te leggen, Nederlandse influencer Negin Mirsalehi lanceert parfum voor je haar, Ontdek de drie nieuwste MAC girls oogschaduwpaletten, Vijf instagram-accounts voor beauty lovers.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Bruinen, Huid, Verzorging, Winter, Winterskin, Zelfbruiner.