Netflix lanceert eindelijk officiële trailer van ‘The Woman in the Window’
© NETFLIX

Netflix lanceert eindelijk officiële trailer van ‘The Woman in the Window’

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Netflix lanceerde zonet de officiële trailer van zijn allernieuwste thriller 'The Woman in the Window'. Wij waren bij het exclusieve trailerevent. Dit is wat we nu al weten over de spannende film met Amy Adams in de hoofdrol.

/

Het verhaal

The Woman in the Window

NETFLIX

Anna Fox (Amy Adams) is een kinderpsycholoog met pleinvrees. Vanuit de ramen van haar huis in New York City houdt zij de wereld in de gaten. Haar huurder, aspirant-muzikant David Winter (Wyatt Russell), die in de kelder woont, doet klusjes in huis, terwijl Anna de tijd doorbrengt met het drinken van wijn, het kijken naar klassieke film noirs en het controleren van het reilen en zeilen in de buurt.

Wanneer een nieuw gezin, de Russells, aan de overkant van de straat intrekt, raakt Anna bevriend met hun 15-jarige zoon Ethan (Fred Hechinger) en de vrouw die volgens haar de moeder van de jongen is, Jane Russell (Julianne Moore). haar eigen leven staat op zijn kop als ze getuige is van een gewelddadige daad en de vrouw verdwijnt. Anna vermoedt vals spel, maar zowel Ethan als zijn vader, Alistair (Gary Oldman), ontkennen elke beschuldiging, en wanneer Anna de NYPD erbij betrekt, is zelfs rechercheur Little (Brian Tyree Henry) sceptisch dat Anna iets van betekenis zag.

Door ervoor te kiezen om van medicatie te wisselen en minder alcohol te drinken, hoopt Anna duidelijkheid te scheppen over wat zij gelooft die nacht gezien te hebben. Maar wanneer Alistair haar voorstelt aan zijn vrouw, Jane Russell (Jennifer Jason Leigh), begint Anna haar eigen helderheid in twijfel te trekken. Schokkende geheimen worden onthuld, en niemand – en niets – is wat het lijkt.

/

De trailer

The Woman in the Window is gebasseerd op het gelijknamige boek van A. J. Finn. “Ik hoop dat wanneer lezers van het boek de film zien ze hun eigen verbeelding herkennen op het scherm. Ik hou er persoonlijk van om boeken te lezen die later verfilmd worden. Hopelijk hebben kijkers dat met dit project ook”, aldus Amy Adams.

Hoewel de film werd opgenomen voor de pandemie, is de setting van het verhaal relevanter dan ooit. Het afgelopen jaar heeft heel de wereld zich wel eens The Woman in the Window gevoeld. Ook Anthony Mackie, die de rol van Ed Fox op zich nam, vertelt: “Ik ben voor mijn buren absoluut de man in het raam geweest tijdens de quarantaine.”

The Woman in the Window komt wereldwijd uit op 14 mei. Te bekijken op Netflix.

Lees meer Marie Claire op: Netflix: de beste nieuwe series, films en documentaires in april, Nieuwe kortfilm Chanel belicht bekende fans van het N°5-parfum en Black History Month: 3 events die de zwarte cultuur eren.

Tags: Film, Netflix, Thriller.