Editor’s Pick: de ‘Liquidish’-kommen van RiRa x Vincent de Rijk
© Walter Perrie

Editor’s Pick: de ‘Liquidish’-kommen van RiRa x Vincent de Rijk

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick...

/

RiRa is een gloednieuw designplatform van de Nederlandse stylist en art director Gijsje Ribbens en mode-agent Bart Ramakers. Ze bieden er kleurrijke en modieuze interieurobjecten op aan van Belgische en Nederlandse bodem. Wat de webshop er doet uitspringen is dat ze interieur vanuit een mode-standpunt bekijken. Je vindt op RiRa dan ook geen praktische en minimalistische stukken terug, maar opvallende oppeppers. Zoals je in je kleerkast ook af en toe nood hebt aan bijvoorbeeld onpraktische knalgele pumps, geldt volgens de twee hetzelfde voor je interieur.

Hoewel eigenlijk alle objecten op RiRa ons kunnen bekoren, vielen we als een blok voor de epoxyschalen van de Rotterdamse designer Vincent de Rijk. De glanzende kommen zijn beschikbaar in verschillende formaten en in meerdere hypnotiserende kleuren onder de naam Liquidish.

Walter Perrie

De Rijk studeerde af aan de Eindhovense Design Academy en maakt al jaar en dag faam in de designwereld. Zijn werk is aangekocht door verschillende musea waaronder het Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Boijmans Van Beuningen en het Museum of Modern Art. Ook in de modewereld is hij thuis. Zo werkte hij onder de vlag van Rem Koolhaas zijn bureau OMA onder andere voor Prada.

De Liquidishes van Vincent de Rijk zijn in verschillende uitvoeringen te koop via shoprira.com. Prijzen vanaf € 380.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: De interieurtrends die je in 2021 in huis wil halen. Hoe de pandemie ons interieur veranderd heeft. In dit unieke kunsthuis in Brussel is alles te koop.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Design, Interieur.