Deze maand: jouw Marie Claire abonnement + twee heerlijke producten van Avène voor slechts €29,80

marieclaire_abo_1910_1050x550_nl

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik. Ontvang 12 nummers en de nieuwe Hydrance Aqua-gel een verzorging 3-in-1 en een eau thermale (met een waarde van €58,80) voor slechts €29,80.

HYDRANCE AQUA-GEL

Deze hydratatiebom is essentieel in tijden van drukte en stress. Geïnspireerd door de beautyrituelen uit het Verre Oosten heeft dit unieke product een smeuïge en dynamische textuur, die de frisheid en lichtheid van een lotion combineert met de voeding van een hydraterende verzorging. Deze wondergel heeft een driedubbele werking: als dagcrème op gezicht en hals, nachtmasker en oogcontourcrème. De huid, gevoed door deze zachte hydratatie, wordt langdurig gekalmeerd en voelt instant veel comfortabeler aan. Ze hervindt haar oorspronkelijke schoonheid.

L’Eau thermale van Avène is natuurlijk verzachtend en haalt haar kalmerende efficiëntie uit de formules van het Hydrance-gamma.

Abonneren? Snel en simpel

Dankzij dit beperkte aanbod geniet je van 50% korting op een jaarabonnement op Marie Claire België en krijg je er gratis deze uitstekende producten van Avène bij. Dit aanbod is geldig tot 22 oktober 2019, zolang de voorraad strekt.

Vragen? Contacteer ons op 02 352 80 66 of mail naar abo@marieclaire.be

| | | |
Tags: Abonnement, Avène, Beauty, Eau Thermale, Skincare.