Weekendtip: in deze meubelzaak krijg je een gratis fotoshoot van je viervoeter
© SOFACOMPANY

Weekendtip: in deze meubelzaak krijg je een gratis fotoshoot van je viervoeter

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

'Hot dogs' in huis? Bezeten door design? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Sofacompany lanceert een luxueus design sofa voor je trouwe viervoeter. Om dit te vieren, organiseren ze een fotoshoot én dit helemaal gratis. Zak op 5 oktober af naar Antwerpen en ontdek de meest originele hondenzitbank van België!

/

Beestig design bankje voor je trouwe blaffer

De Flora Dog Edition is een ideale oplossing voor interieur liefhebbers die de traditionele hondenmand het liefst van al verdoken achter een hoekje willen plaatsen. Vanaf nu kan je bij Sofacompany terecht voor een prachtige hondenzitbank die als designstuk niet onder moet doen ten opzichte van je huisdecoratie.

De designsofa werd geïnspireerd op de populaire Flora – een eenzit voor mensen- en is volledig gestoffeerd aan het kader en aan het zitgedeelte. Het zitkussen heeft een afneembare hoes, waardoor je deze gemakkelijk kan reinigen. Met als resultaat dat het een onderhoudsvriendelijk object is. Dit trendy ‘dogbed heeft een minimalistische stijl waar je hond heerlijk in kan genieten. Comfortabel en stijlvol: check! 

/

Click!

Wil je een prachtige foto in je woonkamer van je trouwe viervoeter? Misschien is het ook wel een leuk idee om de foto van de shoot boven het designstuk te hangen zodat het een mooi geheel vormt? Organiseer dan een leuke uitstap met je hond. Ontdek samen of jullie fan zijn van het Deens dog-design!

Wanneer: 5 oktober van 11u tot 17u
Waar: Showroom Sofacompany Antwerpen, Mechelsesteenweg 6, 2000 Antwerpen
Verrassing: Doggybag

Bij eventuele wachttijden wordt er randanimatie voor je hond voorzien!

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan ook: ‘De 5 leukste katten accounts op Instagram

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Deens, Design, Flora, Hondenmand, SOFACOMPANY.