Intimissimi lanceert 4 nieuwe looks voor curvy vrouwen
©

Intimissimi lanceert 4 nieuwe looks voor curvy vrouwen

Door Léonie Van de Vliet
Leestijd: 1 min

Een mooie, sexy én comfortabele beha: voor vrouwen met een cupmaatje meer is dit helaas maar al te vaak een illusie. INTIMISSIMI gelooft dat iedere vrouw zich aantrekkelijk mag voelen, ongeacht vorm of maat. Daarom breiden ze hun collectie uit met vier gloednieuwe looks voor 2019.

Vele lingeriemerken lijken soms te vergeten dat ook vrouwen met een cupmaat boven de C wel eens houden van een stijlvol design om hun boezem te ondersteunen. Het idee heerst dat bij aantrekkelijke, sexy looks vaak ingeboet moet worden op comfort. Met haar vier nieuwe designs bewijst Intimissimi het tegendeel. Zachte binnenbekleding, premium ‘made in Italy’ materialen, bredere en verstelbare banden, … het klinkt ons en andere curvy vrouwen ongetwijfeld als muziek in de oren.

/

F is voor… Female

We hebben het concept ‘one size fits all’ altijd al wat raar gevonden. Verschillende vormen vereisen verschillende maten en verschillende designs. Iedere vrouw heeft een ander lichaam en daar speelt het Italiaanse lingerielabel perfect op in. Want waarom beperken tot ‘one size’, als je ook vier nieuwe looks kan creëren tot en met een F cup? Je leest het goed. Geen eindeloze zoektochten meer die eindigen in de teleurstellende conclusie dat jouw cupmaat niet beschikbaar is. Geen helse dagen meer waarop je aftelt naar het moment waarop je die bh eíndelijk kan uitdoen. Wél aantrekkelijke en comfortabele bh’s, beschikbaar tot in een F cup, die je gewoonweg in de dichtstbijzijnde Intimssimi boetiek kan vinden.

Ontdek hier de nieuwste collectie! 

Meer lezen? 3 lingeriemerken voor een cupmaatje meerValentijn: luxe lingeriesetjes voor de meest romantische dag van het jaarDe 7 lingerietrends van FW18

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Curvy, Intimissimi, Lingerie, Nieuwe collectie.