Dior Forever foundation: nu nog beter dan ooit
© Pers

Dior Forever foundation: nu nog beter dan ooit

Leestijd: 1 min

De iconische Dior Forever foundation is nu al het favoriete product van tal van vrouwen. Toch blijft het merk zichzelf heruitvinden en gaat het nu nog een stap verder. Ontdek snel meer over de beste versie van de Dior Forever foundation ooit!

“Ongeacht hoe vrouwen met make-up omgaan, ze willen allemaal een perfecte en mooie teint, en dat dit precies wat een foundation biedt”, aldus Peter Philips, de creatieve directeur van Dior Makeup. Daarmee verklaart hij meteen het magische effect van foundation. Enerzijds helpt het vrouwen om imperfecties te camoufleren, maar anderzijds helpt het vooral om de sensualiteit van je huid te accentueren. Met de Dior Forever foundation wil het label nog een stap verder gaan.

Meer lezen? Crush of the day: de DiorColorQuake zonnebrillen

Nog meer verzorging

De foundation was voordien al dé referentie voor een perfecte teint met een duurzaam effect. Maar nu belooft Dior nog meer. Vandaag garandeert het merk een perfecte teint die maar liefst 24 uur mooi blijft! Daar bovenop beloven ze nog meer huidverzorging, want de Forever foundation geeft je huid een uitzonderlijke verzorging en een ongeëvenaard comfort.

Bovendien bevat de collectie een ruime keuze aan kleuren, waardoor echt iedereen de perfecte tint bij haar huidskleur vindt. De lijn bestaat uit een scala van 67 perfect op elkaar afgestemde kleuren. In de collectie vind je 22 Dior Forever Mat en 22 Dior Forever Skin Glow foundations die allemaal in ons land te verkrijgen zijn. Elke foundation stemt zich precies af op de subtiele nuances van je huidstint.

Mooiste huid ooit

In de campagne van de de Dior Forever foundation straalt niemand minder dan actrice Natalie Portman. In de beelden zie je een speelse en uitgelaten Portman in een goudkleurige outfit die zelfvertrouwen en sensualiteit uitstraalt. Ontdek ook zelf hoe je de mooiste huid ooit kan krijgen in onderstaande video met de beste tips van Peter Philips.


De Dior Forever foundation is verkrijgbaar voor 52,70 euro in verschillende parfumwinkels en via de website van Dior.

Meer lezen? Het beauty verdict: de ‘Capture Youth’ gelaatsbehandeling van DiorSubtiele foundations: van licht en stralend tot dekkend en discreetCrush of the day: het nieuwe parfum van Hermès, Un Jardin sur la Lagune.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Dior, Dior Forever foundation, Foundation, Natalie Portman.