Crush of the day: Naked Reloaded, het nieuwe must have palette van Urban Decay
© Instagram @urbandecaycosmetics

Crush of the day: Naked Reloaded, het nieuwe must have palette van Urban Decay

Leestijd: 1 min

Urban Decay doet het alweer! Slechts enkele maanden na de release van het populaire Naked Cherry palette, brengt het label opnieuw een must have palette naar de winkelrekken. Naked Reloaded is bovendien de opvolger van het originele Naked palette en het maakt al onze stoutste make-up dromen waar!

Fans van Urban Decay moesten onlangs voorgoed afscheid nemen van het originele Naked palette. Gelukkig moesten ze niet lang wachten op een waardige opvolger. Naked Reloaded is een herwerkte versie van het allereerste Naked oogschaduwpalette. Het palette kreeg niet alleen twaalf nieuwe tinten, maar ook een volledig nieuw jasje.

Nieuwe definitie van neutrals

Het nieuwste oogschaduwpalette is er eentje om u tegen te zetten. De twaalf nieuwe tinten van Naked Reloaded geven een compleet nieuwe definitie aan ‘neutrals’. In het palette vind je matte tinten, maar ook kleuren met een smooth satin afwerking of speelse glitters. De tinten variëren van huidskleurig en beige tot brons en goud. De opvallendste tint is zonder twijfel Retro, die je kan beschrijven als living coral, niet toevallig de Pantone kleur van het jaar.

Urban Decay creëert voor het eerst ook een palette met verschillende formaten oogschaduw. De ene kleur gebruik je namelijk veel intensiever dan de andere. Vier oogschaduwtinten kregen een groter pan. Het zijn stuk voor stuk basics die in elke look gebruikt worden. Het gaat om Bribe, een ivoren tint, Barely Baked, een zacht gouden metallic, Blur, een nude matte en Boundaries, een warme terracotta tint.

Voor iedereen

De tinten in Naked Reloaded zijn bedoeld om zoveel mogelijk mensen mooi te kunnen maken. De neutrale tinten zijn geschikt voor elke leeftijd, geslacht en huidskleur. Je kan met het palette tal van dagelijkse looks maken, maar het is ook ideaal voor een opvallende feestlook! Naked Reloaded krijgt ook een vernieuwende verpakking met bruine tinten en bloembladeren.

Naked Reloaded is nu al verkrijgbaar op de website van Urban Decay en zal vanaf 27 februari ook te koop zijn bij Ici Paris Xl voor 46 euro.

Meer lezen? Urban Decay verrast met twee nieuwe oogschaduwpaletten10 low budget beauty producten die je in je kast wil hebbenLONGREAD: Make-up voor mannen: over guyliner en manscara.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Naked, Naked reloaded, Oogschaduw, Urban Decay.