Crush of the day: Hermine Hold, haaraccessoires die ons hart doen sneller slaan
© Instagram @Hermine_Hold

Crush of the day: Hermine Hold, haaraccessoires die ons hart doen sneller slaan

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Het zit in de details. Dat heeft Hermine Hold maar al te goed begrepen. Het Zweedse accessoire merk weet ons keer op keer te bekoren met de mooiste haaraccessoires. Ontdek ze zelf hier.

Het Stockholm-based merk Hermine Hold staat bekend om te durven rebelleren tegen de conventionele modeseizoenen. Door het hele jaar door tijdloze klassiekers te combineren met hedendaagse stijlen weet het merk je constant te verrassen.

/

Hermine Hold

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hermine Hold (@hermine_hold) op

Lees ook: Crush of the day: stuur elkaar eens gepersonaliseerde Neuhaus paaseieren.

Hermine Hold is, voor zover het merk weet, geen bestaand persoon. De oprichtsters van het merk zijn niet de wereld afgereisd om een inspirerend verhaal te verzinnen achter de naam. Maar moest Hermine Hold echt bestaan dan zou ze volgens het Scandinavische accessoiremerk een chique persoon zijn, onderweg naar New York. Ze zou een ambitieuze en moedige vrouw zijn die haar dromen achterna jaagt. Maar ook een zorgeloze oudere vrouw die haar dromen najaagt. Het is al bij al een sterke, onafhankelijke en stijlvolle vrouw van alle leeftijden.

Inspiratie halen ze uit de wereld en reizigers die de ons zijn voorgegaan. Want ongeacht wat je doel is, de sleutel ingrediënten voor nieuwe ideeën zijn dingen en mensen.

/

It-accessoires voor elke haarstijl

Barrettes

De Barrettes zijn haarclips ontworpen om zowel vanachter als langs de zijkant in je haar te dragen. De clip houdt elk haartje netjes op zijn plaats zoals jij het wil, en laat de rest van je haren zijn eigen gang gaan.

Haarclips

Of je nu een minimalist of niet bent, deze haarclip redt je haar look elke dag van de week. Voeg de haar clip toe aan je outfit en je bent good to go.

Scrunchies

De meest stijlvolle stukjes zijde of velvet die je ooit rond je pols of haar hebt gedragen. Zet je staart of bun in no time in de spotlights met deze scrunchies.

Scarfettes

De simpele vorm van de scarfettes zorgen ervoor dat je deze eindeloos kan stijlen. Om je haar, in je haar, Om je pols of om je hals. De opties zijn eindeloos. Je zult er hoe dan ook stijlvol uitzien.

Hair Slides

Het edgy kleine zusje van de haarclip en barrettes. Gebruik ook deze weer vanachter in je haar of aan de zijkant, de opties en combinaties zijn eindeloos.

Binnenkort heb jij, dankzij Hermine Hold, de hipste kapsels van iedereen.

Lees meer Marie Claire op: Microtrend: de statement mouw, go big or go home, Belgische hedendaagse kunstenaars om te volgen op Instagram en Crush of the day: O My Bag brengt duurzame nano-tas op de markt.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Haar, Haaraccessoires, Hermine Hold, Scandinavisch.