Crush of the day: stuur elkaar eens gepersonaliseerde Neuhaus paaseieren
© Pers

Crush of the day: stuur elkaar eens gepersonaliseerde Neuhaus paaseieren

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Neuhaus heeft de lentekriebels te pakken. En met Pasen in aantocht vraagt dit om een kleurrijke en smaakvolle paascollectie. Verwen je geliefde(n) dit jaar eens met gepersonaliseerde Neuhaus chocolade.

Een doos voor fijnproevers

“Life is like a box of chocolates, you never know what you gonna get”. Deze beroemde filmquote past helemaal bij de 2020 limited edition paaseieren van Neuhaus. De Belgische chocolatier ontwikkelde vijf nieuwe paaseitjes met unieke smaakcombinaties van onder andere bosbessen en munt en pecannoten met een vleugje paprika. Verrassend, niet waar?

/

Ballotoeuf, where pastel dreams are made of

De beste cadeaus komen in kleine verpakkingen, zeggen ze wel eens. Maar dat geldt niet voor chocolade. Hoe meer hoe beter, en dat heeft Neuhaus met zijn ballotoeuf maar al te goed begrepen. Een handgemaakt  chocoladepaasei boordevol kleine pralines erin verstopt. Kies je favoriete smaken en maak iemand gelukkig met het ultieme gepersonaliseerde paascadeau.

Als kers op de paaseieren wordt de ballotoeuf verpakt in een prachtige pastelroze doos met de schattigste rond flatterende vlinders.

/

Geschenkideeën

Leef je meer volgens het motto less is more, en moet het voor jou niet zo extravagant zijn? Zoals elk jaar beschikt Neuhaus over een uitgebreid aanbod aan geschenkdozen. Zo is er voor ieder wat wils. Ga voor de klassieke pralinedoos met fleurige paasversiering of geef eens een pralinedoos in de vorm van een paasei cadeau. Alles kan, en alles mag.

/

Tip:

Om iedereen veilig thuis te houden, is er op de Neuhaus webshop nu gratis verzending. Maak je geschenk extra persoonlijk door een persoonlijke boodschap toe te voegen aan je bestelling. Dit kan je makkelijk doen na het invullen van een afleveringsadres.

Lees meer Marie Claire op: Lees hier gratis het maartnummer van Marie Claire België en Crush of the day: limited edition prints van Marylène Madou.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Chocolade, Neuhaus, Paaseieren, Pasen, Pralines.