Crush of the day: de tijdloze handtassen van Neuville
© Pers

Crush of the day: de tijdloze handtassen van Neuville

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Modern, stijlvol, speels, het zijn slechts enkele woorden die het Belgische designlabel Neuville omschrijven. Keer op keer weten de collecties ons te verrassen. Ontdek hier waarom wij zulke grote fan zijn van het Belgische label.

/

It’s a family affair

Neuville is een Belgisch designlabel gevestigd in Brussel, waar de familie Gomez y Montes sinds 1988 onze favoriete handtassen creëert. Het label ontstond als familiebedrijf en groeide het laatste decennia uit tot een internationaal geliefd merk. Vandaag staat de zoon van de oprichter, Mateo Gomez y Montes, aan het roer. De jonge visie van Mateo zorgde voor een heruitvinding van het merk, met moderne, speelse en vooral stijvolle toetsen als resultaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mateo Gomez y Montes (@mateo_neuville) op

/

Meer dan een accessoire

Neuville ontwerpt handtassen voor de dromers, de durvers, de romantische zielen en de stijlvolle ambitieuze vrouw. Of je nu aan de start van je leven staat of al verder bent, dankzij het tijdloze design is dit merk werkelijk voor iedereen.
Dat tijdloze handtassen niet per se saai hoeven te zijn, bewijst Neuville keer op keer. Aan de hand van unieke kleuren, materialen en prints weet het label ons keer op keer te verrassen. De lederwaren worden slechts in kleine aantallen geproduceerd om zo weinig mogelijk overschotten te hebben. Hierdoor zijn de handtassen van Neuville meer dan alleen een accessoire, het zijn unieke objecten met een sterk en duurzaam karakter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Neuville (@neuville_bags) op

/

Onze favorieten

De collecties zijn steeds geinspireerd door een thema. Dit kan gaan van een stad, een specifieke of gewaagde kleur, films, muziek, vintage handtassen, bekende sterren, noem maar op. Ontdek hieronder alvast onze favoriete handtassen uit de laatste collectie, geïnspireerd op de Franse Rivièra:

Neuville is verkrijgbaar op www.neuvillebags.com en verschillende Europese conceptstores. Vanaf 22 augustus tot en met 11 oktober heeft het label een pop-up in Le Bon Marché, Parijs als onderdeel van het expo over Belgisch designtalent.

Lees meer Marie Claire op: Een styliste legt uit welke kleding bij jouw figuur past, Kledingarbeiders in lagelonenlanden lopen miljarden aan loon mis en Series en films om te kijken nu het buiten bloedheet is.

Tags: Handtassen, Ik koop Belgisch, Neuville.