A Dinner Lost In The Woods: dineer en loop verloren in een geheim woud
© Unsplash

A Dinner Lost In The Woods: dineer en loop verloren in een geheim woud

Door Romy Geerts
Leestijd: 1 min

Vind jij het ook eens fijn om romantisch te picknicken in een bos? Wel, dankzij SupperClub wordt de gewone bospicknick naar een hoger niveau getild. Tijdens ‘A Dinner Lost In The Woods’ kan jij op 31 juni luxueus dineren in een verloren woud. Geniet van een romantisch diner met jouw partner en de geur en klanken van de natuur.

/

A Dinner Lost In The Woods

Voor wie zijn hart verloren is aan natuur en eten is ‘A Dinner Lost In The Woods’ de perfecte combo. Op een geheime locatie eet jij met jouw partner onder de sterren en tussen grote hoge bomen een gastronomisch viergangenmenu, met lokale en Belgische producten van een jonge chef-kok. Bereid je dus voor op de meest romantische avond die je ooit in je leven zult hebben. Romantisch tafelen onder de sterren, in de frisse natuur, wat wil een mens nog meer?

Marie Claire 'A Dinner Lost In The Woods'

Voor meer informatie over het evenement, mail: info@supperclub.be of ga naar: @SupperClubBelgium, A Dinner Lost In The Woods, of www.supperclub.be 

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan ook deze: 8 restaurants in Leuven om romantisch te dineren8 restaurants in Gent om romantisch te dineren8 restaurants in Brussel om romantisch te dinerenHier kan je dineren met een indrukwekkende zonsondergang en Glamping: 3 Belgische luxe campings om volledig tot rust te komen.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Dineren, SupperClub.