Hier kan je dineren met een indrukwekkende zonsondergang
©

Hier kan je dineren met een indrukwekkende zonsondergang

Leestijd: 1 min

Een verborgen parel vinden, het overkomt je niet elke dag. Maar ergens tussen Gent, Brussel en Antwerpen ligt er het idyllische Sint Amands. En daar verscholen in een hoekje schittert Café d'o.  Dat het de naam café intussen ondertussen volledig ontgroeid is, hoeft geen betoog. Deze keuken is veel méér dan bistro niveau. 

Klassiekers 2.0

Je eet er artisanale streek- en seizoensgebonden klassiekers, met een moderne touch. Denk aan Paling in ’t groen, maar dan de 2.0 versie. Met verse, streekgebonden producten (vaak zelfs uit de eigen achtertuin) tovert het jonge keukenteam culinaire kunstwerkjes op je bord. Want het oog wil uiteraard ook wat.

Dinner with a view

En niet alleen aan de presentatie is niet aan het toeval overgelaten. Een blik op de omgeving, en je krijgt nog meer het water in de mond. Met de Schelde op 20 meter van het terras, omringd door de ongerepte natuur, eet je je paling in ’t groen écht in ’t groen, zeg maar.  En wie op zomeravonden naar deze oever afzakt, mag zich aan een spectaculaire zonsondergang verwachten.

Een uitstekend goed opgeleide en fijne bediening en een spitsvondige benadering van klassieke gerechten in een hemelse setting. 

Onder het motto: als het goed is, zeggen we het ook. 

Praktisch 

Café d’o
E. Verhaerenstraat 14 a
2890 Sint-Amands
Lunchen kan  vanaf 12 uur | Diner vanaf 18 uur

Meer resto tips? In Gent kan je “fine dinen” in een omgetoverde garage. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Adres, Eten, Hotspots, Lifestyle, Restaurant.