10 luxe geurkaarsen om alvast in kerststemming te komen
© Pers

10 luxe geurkaarsen om alvast in kerststemming te komen

Door Eva Diaz Gonzalez & Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Kaarsen zijn onmisbaar in je interieur tijdens de herfst: ze vrolijken tenslotte je huis (en jezelf) op. Als het dan ook nog eens luxekaarsen zijn, zouden we bijna willen dat de herfst voor altijd blijft duren. We selecteerden 10 luxe geurkaarsen die je op en top in kerststemming brengen.

Je kan gemakkelijk last hebben van een paar sombere buien in de maand november. Halloween is gepasseerd en Kerst lijkt nog veel te ver weg. Maar niet getreurd, je moet immers zelf de slingers ophangen in het leven. Zo kan je de kerstsfeer al wat vroeger in huis halen met heerlijke geurkaarsen.

 

Lees ook: Crush of the day: Louis Vuitton lanceert voor het eerst geurkaarsen

 

En laten wij nu net 10 luxe kaarsen geselecteerd hebben die niet alleen geweldig ruiken, maar er ook geweldig uitzien. Het voordeel van deze geurkaarsen is dat ze ook nog mooi in je interieur staan als ze opgebrand zijn. Je kan er bijvoorbeeld van alles in opbergen – van oorstokjes, juwelen, make-up kwasten tot balpennen – én je huis is helemaal Pinterest-waardig!

Kies hier je favoriet:

Vond je dit interessant? Lees dan ook: 5 handige tips voor een zen interieur, 5 adresjes in Parijs die je moet ontdekken voor eind december en 3 redenen om de Hygge collectie van LolaLiza te shoppen

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Deco, Kerst, Lifestyle, Louis vuitton.