Yes: Zoë Kravitz en Karl Glusman zijn verloofd
© Shutterstock

Yes: Zoë Kravitz en Karl Glusman zijn verloofd

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Deze week kondigde actrice Zoë Kravitz op Instagram aan dat ze verloofd is met Love acteur Karl Glusman. De twee lovebirds zijn al negen maand verloofd, maar hielden het al die tijd privé.

Zoë Kravitz komt altijd heel relaxed en nuchter over, en zo sprong ze dan ook om met de aankondiging van haar verloving. Vorige maand pakte ze uit met een prachtige naakt fotoshoot in het Amerikaanse Rolling Stone magazine – waarvoor de cover van mama Lisa Bonet uit 1988 ter inspiratie diende.

“Oh yeah, I’m engaged”

Helemaal aan het einde van het Rolling Stone-interview, verklapte ze – op de nonchalante manier die we van haar gewoon zijn – dat ze verloofd is. De interviewer dacht stomverbaasd dat ze een grapje maakte, maar Zoë reageerde heel serieus: “Nee, echt, ik ben verloofd! Ik heb het nog aan niemand verteld, tenminste, niet aan de wereld. Ik wou het privé houden”.

Verloofd in joggingbroek

Karl vroeg Zoë ten huwelijk in hun woonkamer, terwijl zij een joggingbroek droeg. Zijn hart ging zo snel tekeer, dat ze oprecht bezorgd was. Toen hij neer ging op één knie dacht Zoë dat hij even aan het stretchen was om zichzelf te kalmeren. Maar dan haalde hij de ring tevoorschijn, en die voldeed helemaal aan haar verwachtingen. Normaal gezien wou hij haar verrassen met een aanzoek in Parijs, maar Zoë vond het net leuk dat het gewoon thuis gebeurde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

♥️ 💍 ♥️

Een bericht gedeeld door Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) op

De acteurs leerden elkaar twee jaar geleden kennen in een bar, door gemeenschappelijke vrienden. “Ik kan de gekste versie van mezelf zijn bij hem”, aldus Zoë. Ook Karl laat ons vaak meegenieten van zijn liefde voor haar via social media. Onlangs postte hij nog een foto met de boodschap: “God damn, ik mis je, liefje. -Ik, nu en elke keer dat iemand van ons de ruimte verlaat”. We zijn alvast heel benieuwd naar het huwelijk!

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Dit is de nieuwe vlam van Lily-Rose Depp, 10 dingen die je moet weten over de Gerber-Crawford familie en Meryl Streep vervoegt de cast van Big Little Lies voor het tweede seizoen

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Celebs, Karl glusman, Verloving, Zoë Kravitz.